Ιδιωτικό parking δημιουργείται στο αεροδρόμιο λύνοντας ένα μεγάλο πρόβλημα της περιοχής  


Ιδιωτικό parking δημιουργείται στο αεροδρόμιο λύνοντας ένα μεγάλο πρόβλημα της περιοχής   

-Προωθητικό μήνυμα-

Η στάθμευση στο Αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς είναι ένα διαχρονικό πρόβλημα , ιδιαίτερα τους μήνες αιχμής. Ιδιωτικά ΙΧ αλλά και ενοικιαζόμενα αναγκάζονταν να σταθμεύουν σε χωράφια και ελαιώνες χωρίς το παραμικρό μέτρο προστασίας τους.

Τώρα όμως αυτό αλλάζει. Με ιδιωτική πρωτοβουλία ξεκινάει η δημιουργία χώρου στάθμευσης αυτοκινήτων αλλά και παροχής υπηρεσιών φύλαξής τους, σε ιδιόκτητο οικόπεδο της περιοχής του Αεροδρομίου.

Είδαμε την ταμπέλα και αναζητήσαμε τον κ. Αργύρη Κουράνη , γνωστό εργολάβο ο οποίος είναι και ο εμπνευστής αυτού του έργου. Η κατασκευαστική εταιρία του, Kass Construction έχει ήδη ξεκινήσει τις εργασίες.

«Ένα parking στην περιοχή του Αεροδρομίου είναι από χρόνια το ζητούμενο. Η κατάσταση που επικρατεί γύρω από το Αεροδρόμιο με αυτοκίνητα ΙΧ, φορτηγά ακόμα και σκάφη, είναι απαράδεκτη. Τώρα που αποκτήσαμε ένα υπερσύγχρονο αεροδρόμιο δεν μπορεί να υστερούμε σε αυτή τη βασική υπηρεσία που παρέχεται σε όλα τα αεροδρόμια του κόσμου, λέει ο κ. Κουράνης.

Το parking δημιουργείται σε ιδιόκτητο οικόπεδο 3,5 στρεμμάτων , θα είναι περιφραγμένο , θα προσφέρει υπηρεσίες φύλαξης και θα φιλοξενεί κάθε τύπου αυτοκίνητα, τροχοφόρα , ακόμα και σκάφη. Θα είναι έτοιμο στο τέλος Ιουνίου εφέτος . Στόχος μας είναι να προσφέρουμε ασφάλεια με σύγχρονες υπηρεσίες φύλαξης ώστε οι οδηγοί να ταξιδεύουν χωρίς άγχος για τα αυτοκίνητά τους και κάθε τροχοφόρο τους, καταλήγει ο κ. Αργύρης Κουράνης.

20210527 08392120210527 08404020210527 084344