Edible Art: Τα πρωτότυπα και λαχταριστά γλυκά ArtKaterina Sweets στη Σάμη


Edible Art: Τα πρωτότυπα και λαχταριστά γλυκά ArtKaterina Sweets στη Σάμη

Αν έπρεπε να περιγράψουμε με λέξεις την πασχαλινή συλλογή της Κατερίνας Αρτελάρη, αυτές θα ήταν Edible Art ή αλλιώς τέχνη που τρώγεται. Σοκολατένια αβγά πλούσιας σοκολάτας γάλακτος, λευκής ή bitter, διακοσμημένα με πρωτότυπες δημιουργίες από ζαχαρόπαστα, σχεδιασμένες στο χέρι. Fun αλλά και elegant επιλογές, σχέδια εμπνευσμένα από υπερήρωες και παραμύθια που θα ξετρελάνουν μικρούς και μεγάλους. Όλα τα πασχαλινά αβγά είναι σε συσκευασία δώρου, έτοιμα να τα χαρίσετε στους αγαπημένους σας. Μαζί με ένα EasterBox. Ένα γλυκό κουτάκι με τραγανά μπισκότα βουτύρου σε έντονα χρώματα και χαριτωμένες φιγούρες.

2

Και για εσάς που αγαπάτε τα παραδοσιακά πασχαλινά γλυκίσματα, η Κατερίνα ετοίμασε τα πιο συγκλονιστικά τσουρέκια. Αν τύχει και βρεθείτε έξω από το εργαστήριο, η μυρωδιά τους θα σας ξυπνήσει παιδικές αναμνήσεις. Αρώματα από μαστίχα, πορτοκάλι και μαχλέπι θα σας ταξιδέψουν πίσω στο σπίτι της γιαγιάς. Αυτό που αγαπάει όμως πιο πολύ η Κατερίνα, είναι να συνδέει τις παραδοσιακές γεύσεις με σύγχρονες ιδέες και τεχνικές. Έτσι το τσουρέκι της γιαγιάς σιροπιάστηκε, γεμίστηκε με πραλίνα φουντούκι ή κάστανο, καλύφθηκε με σοκολάτα και το αποτέλεσμα είναι συναρπαστικό. Στα κουλουράκια όμως η συνταγή παραμένει αυθεντική. Το μοναδικό μυστικό τους, τα αγνά και φρέσκα υλικά.

3

Εξάλλου οι υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες είναι αυτό που χαρακτηρίζει κάθε γλυκό ArtKaterina Sweets. Στο κατάστημα θα βρείτε, πέρα από την πασχαλινή συλλογή, μια ποικιλία από φρέσκα γλυκά ημέρας. Οι επιλογές δεν είναι καθημερινά ίδιες, αλλά υπάρχουν κλασικές προτάσεις όπως Προφιτερόλ, Εκμέκ, δροσερές Τάρτες με φρούτα εποχής, Μιλφέιγ, Πάστες σε διάφορες γεύσεις και φρεσκοψημένες Μηλόπιτες.

Αν πάλι αναζητάτε την ιδανική τούρτα, οι επιλογές είναι αμέτρητες όσες και οι ιστορίες που θέλετε να πείτε. Γιατί κάθε τούρτα είναι custom made.

Για παραγγελίες και περισσότερες πληροφορίες ακολουθήστε τη σελίδα ArtKaterina Sweets σε Facebook και Instagram

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 698 648 8891

Σημείο Πώλησης: Riviera, Σάμη.

4567891012111

Φωτογραφίες: Δημήτρης Καβαλλιεράτος Focus Line Creative Photography

logo