Petersons Real Estate: Αποκλειστικό – Πωλείται μοναδική μονοκατοικία στην Λακήθρα!


Petersons Real Estate: Αποκλειστικό – Πωλείται μοναδική μονοκατοικία στην Λακήθρα!

Petersons Real Estate: Αποκλειστικό – Πωλείται μοναδική μονοκατοικία στην Λακήθρα €149.500!

Κωδ: 23586

Ένα πολύ όμορφο σπίτι με υπαίθριο καθιστικό χώρο & με θέα στη θάλασσα και το βουνό, βρίσκεται μέσα στο παραδοσιακό χωριό της Λακήθρας και πωλείται, σε πολύ ελκυστική τιμή!

*** Χωρίς μεσιτική προμήθεια & συμβολαιογραφικά τέλη για τον αγοραστή***

*Όλα συμπεριλαμβάνονται στην τιμή*

Ιδανικό για όσους θέλουν τα πάντα σε κοντινή απόσταση, αλλά και εκτιμούν την ιδιωτικότητα, την ηρεμία, τη χαλάρωση και μια κατοικία σε παραδοσιακό οικισμό. Το σπίτι είναι 57m² σε οικόπεδο 200m², με πολύ άνετη αυλή και υπέροχη θέα στη θάλασσα! Η κατοικία διαθέτει 2 άνετα υπνοδωμάτια, 1 μπάνιο και πολύ ευρύχωρο καθιστικό με κουζίνα.

Ο εξωτερικός χώρος είναι απλώς εκπληκτικός με πέτρινο πλακόστρωτο, ωραίο κήπο και θέα στη θάλασσα που προσφέρουν υπέροχη χαλάρωση. Επίσης, υπάρχει ιδιωτικός χώρος στάθμευσης.

Το ακίνητο διαθέτει μια έξτρα λίστα με τα έπιπλα, ηλ.συσκευές & διάφορα άλλα με επιπλέον χρέωση (η λίστα είναι διαθέσιμη κατόπιν αιτήματος), καθιστώντας αυτό το ακίνητο μια πραγματικά μοναδική προσφορά.

Το σπίτι είναι σε άριστη κατάσταση & δεν χρειάζεται τίποτα να αντικατασταθεί ή να διορθωθεί. Διαθέτει νέα παράθυρα, νέα στέγη, νέα κουζίνα, νέο μπάνιο, νέες συσκευές, νέους κλιματιστικά, νέους ανεμιστήρες οροφής κ.λπ.

Είναι ένα μοναδικό ακίνητο στην ήσυχη Λακήθρα, ενώ τα πάντα είναι σε λίγα λεπτά απόσταση με το αυτοκίνητο!

Τα πλεονεκτήματα του ακινήτου είναι:

Πολύ ελκυστική τιμή

Σπάνια επενδυτική ευκαιρία

Εύκολη και γρήγορη πρόσβαση στο αεροδρόμιο

Κοντά στο Αργοστόλι 5χμ

Ήσυχο μέρος

Καταπληκτική θέα στη θάλασσα και το βουνό

Νότιος προσανατολισμός

Μικρή αλλά εξαιρετικά όμορφη αυλή

Παραδοσιακό αλλά πολύ καλοδιατηρημένο σπίτι

Κοντά σε διάσημες παραλίες

Όλα βρίσκονται σε κοντινή απόσταση

https://www.kefalonia.property/properties/lakithra-charming-sea-view-house-for-sale/

Όλα τα ακίνητα μας είναι πλήρως νόμιμα, με όλα τα απαραίτητα έγγραφα για άμεση αγορά & χρήση.

Πληροφορίες:

Μεσιτικό Γραφείο Τραυλός Σταύρος & Συνεργάτες - Petersons Group

Τηλέφωνα: 26710 26280 & 6974976508

Email: info@petersons.gr

Βύρωνος 7, Αργοστόλι.

Petersons Real Estate

Με την πολυετή πείρα στον κλάδο της κτηματαγοράς, εμείς στην PETERSONS αναλαμβάνουμε άμεσα και υπεύθυνα εκπροσώπηση & προβολή ακινήτων με τους καλύτερους όρους της αγοράς.

Δέσμευσή μας είναι η προσωποποιημένη εξυπηρέτηση, η σωστή καθοδήγηση και η υψηλή ποιότητα υπηρεσιών με ήθος, εχεμύθεια, αξιοπιστία και γνώση του real estate. Προτεραιότητά μας είναι να ακούμε προσεκτικά τις ανάγκες και επιθυμίες τόσο των πωλητών όσο και των αγοραστών και να προσπαθούμε να τις ικανοποιήσουμε στο έπακρο. Η μακρόχρονη πορεία και εμπειρία μας έχει προσφέρει βαθιά γνώση της αγοράς και των μυστικών της επιτυχημένης πώλησης και διαπραγματεύσεων ώστε να εγγυόμαστε το αποτέλεσμα.

Η PETERSONS δραστηριοποιείται στην κτηματαγορά της Κεφαλονιάς & Ιθάκης διατηρώντας 3 γραφεία, στο Αργοστόλι, στο Φισκάρδο και στην Σκάλα. Επικοινωνήστε με ένα απο αυτά ή στο εμαιλ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. & 26710 26280 & 697 497 65 08.