Ψηφιακοί αποκωδικοποιητές υψηλής ποιότητας σε χαμηλές τιμές από το Κατάστημα ΜΠΑΜΠΗΣ ΚΟΚΚΟΣΗΣ


Ψηφιακοί αποκωδικοποιητές υψηλής ποιότητας σε χαμηλές τιμές από το Κατάστημα ΜΠΑΜΠΗΣ ΚΟΚΚΟΣΗΣ

Στις 19 Δεκεμβρίου η Κεφαλονιά περνά στην ψηφιακή εποχή.

Το αναλογικό σήμα λήψης των τηλεοπτικών καναλιών θα αποτελεί παρελθόν.

Η ψηφιακή εκπομπή μέσω του δικτύου της DIGEA θα προσφέρει υψηλής ποιότητας εικόνα και ήχο στα πανελλήνιας και περιφερειακής εμβέλειας κανάλια, χωρίς χιόνια και είδωλα.

Εάν η τηλεόραση που διαθέτετε είναι παλαιότερες τεχνολογίας και δεν υποστηρίζει το ψηφιακό πρότυπο εκπομπής MPEG 4, θα πρέπει να προχωρήσετε στην προμήθεια ψηφιακού αποκωδικοποιητή.

Το κατάστημα ΜΠΑΜΠΗΣ ΚΟΚΚΟΣΗΣ διαθέτει προς πώληση αξιόπιστους ψηφιακούς αποκωδικοποιητές τελευταίας τεχνολογίας που θα διασφαλίσουν ότι θα μπορείτε να βλέπετε τα αγαπημένα σας τηλεοπτικά προγράμματα για πάντα!

Οι ψηφιακοί αποκωδικοποιητές διατίθενται  σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές και με δυνατότητα αγορών και με πιστωτική κάρτα.

Παράλληλα από τις 19 Δεκεμβρίου θα μπορείτε να προμηθεύεστε από το κατάστημα μας τους ψηφιακούς αποκωδικοποιητές με προρυθμισμένα τα τηλεοπτικά κανάλια ώστε συνδέσετε τον αποκωδικοποιητή στην τηλεόραση σας να μην απαιτείται καμία απολύτως περεταίρω ρύθμιση.

  • Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκέπτεστε το κατάστημα στην οδό Ιωάννου Μεταξά 62 (απέναντι από το πάρκινγκ του Λιμεναρχείου) η να καλείται στο τηλέφωνο 2671024800.
  • Τις ημέρες των εορτών το κατάστημα θα παραμένει ανοιχτό όλη τη μέρα

DSC 0189DSC 0191DSC 0193DSC 0197DSC 0199DSC 0200Οι αποκωδικοποιητές διαθέτουν εξόδους SCART για τις παλαιότερες τηλεοράσεις αλλά και HDMI για ακόμη υψηλότερη ποιότητα. Διαθέτουν επίσης είσοδο USB για προβολή περιεχομένουDSC 0218

DSC 0211

Το κατάστημα βρίσκεται στην Ιωάννου Μεταξά 62 (απέναντι από το πάρκινγκ του Λιμεναρχείου)DSC 0171