Γιατί να επιλέξεις υπηρεσίες Digital Marketing και Branding από τη Symmetry Marketing


Γιατί να επιλέξεις υπηρεσίες Digital Marketing και Branding από τη Symmetry Marketing

Για όλους τους ελεύθερους επαγγελματίες και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις κάθε μέρα είναι ένας αγώνας. Σύμμαχος στον αγώνα της καθημερινότητας έρχεται να αναδειχτεί το digital marketing. Ένα πανίσχυρο «εργαλείο» για όσους διαθέτους εταιρική ιστοσελίδα ή eshop και επιδιώκουν την προώθησή τους.

Στο τέλος της ημέρας, αυτό που μας ενδιαφέρει είναι η κερδοφορία. Στη Symmetry Marketing προχωρούμε ένα βήμα παραπέρα. Προσεγγίζουμε συμμετρικά την κάθε επωνυμία επενδύοντας τόσο στο direct όσο και στο brand marketing με τη χρήση καναλιών που αποφέρουν μακροπρόθεσμα αποτελέσματα.

Όταν πιστεύεις σ’αυτό που κάνεις, επενδύσεις προσωπικό κόπο και χρήματα και θέλεις να αποδώσει. Δεν μένεις στάσιμος στο σήμερα. Πιστεύεις στο αύριο. Επιδιώκεις να διατηρήσεις μία βιώσιμη επιχείρηση, με μακροπρόθεσμη ανάπτυξη και σημαντική παρουσία.

Στο σημερινό ανταγωνιστικό τοπίο, πληθώρα επαγγελματιών πασχίζουν να αποσπάσουν ένα μερίδιο αγοράς. Η δυναμική των παρεχόμενων προϊόντων ή υπηρεσιών δεν είναι αρκετή. Χρειάζεται να δημιουργήσεις το κατάλληλο προϊόν για το κατάλληλο κοινό και παράλληλα να κατοχυρώσεις μία ξεχωριστή θέση στη συνείδηση του κόσμου. Ας δούμε με ποια μέσα μπορείς να το πετύχεις.

d2

Στρατηγική Branding

Πώς αξιολογεί το κοινό την επιχείρησή σου; Τι σκέφτεται και τι νιώθει όταν έρχεται στο μυαλό η επωνυμία σου; Πώς μπορείς να κατακτήσεις μία μοναδική θέση στη συνείδησή του; Σε όλα αυτά έρχεται να δώσει απαντήσεις η στρατηγική Branding.

Η στρατηγική Branding βοηθά να τοποθετήσεις την επωνυμία σου στην καλύτερη θέση που υπάρχει στην αγορά. Εντοπίζει τα συγκριτικά πλεονεκτήματα που την κάνουν να ξεχωρίζει, τη μοναδική πρόταση πώλησης (USP) και τους λόγους που το κοινό αξίζει να την επιλέξει έναντι των υπόλοιπων. Αντίστοιχα, για τον ελεύθερο επαγγελματία, το personal branding δίνει τις κατευθύνσεις, ώστε να αναδείξει με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο το απόσταγμα των εμπειριών, των δεξιοτήτων και των αξιών που τον διαφοροποιούν από τον ανταγωνισμό.

d3

Βελτιστοποίηση SEO

Είτε διαθέτεις εταιρικό ιστότοπο είτε eshop, πρέπει οπωσδήποτε να φροντίσεις για τη βελτιστοποίησή του. Μόνο έτσι μπορεί να σε βρει το κοινό σου. Διαφορετικά, πώς θα γίνεις ορατός στις μηχανές αναζήτησης; Η προώθηση ιστοσελίδων γίνεται με βελτιστοποίηση σε επίπεδο on-page SEO (εσωτερικό ιστοσελίδας), off-page SEO (εκτός ιστοσελίδας) και τεχνικού SEO (τεχνικές παράμετροι). Με τη χρήση των κατάλληλων μέσων και εστιάζοντας στην πρόθεση αναζήτησης του κοινού, εμβαθύνουμε στην έρευνα των keywords. Με ισχυρό link building και τεχνικό έλεγχο, ολοκληρώνεται το τρίπτυχο της βελτιστοποίησης SEO. Έτσι, το site σου γίνεται ορατό σε μηχανές αναζήτησης και κοινό. Οι δυνητικοί πελάτες σου μπορούν πλέον να ανακαλύψουν το brand σου.

Social Media              

Για να προσεγγίσεις το κοινό σου, πρέπει να βρίκεσαι όπου συχνάζει. Το σύγχρονο κοινό συχνάζει στα social media. Εσύ; Είσαι ενεργός στα κοινωνικά μέσα; Αν ναι, ποια είναι η στρατηγική σου; Η κοινωνική εικόνα της επωνυμίας σου χτίζεται και ενδυναμώνεται στα κοινωνικά μέσα. Με την κατάλληλη στρατηγική και το σωστό μήνυμα στο σωστό κοινό οδηγεί στη σύνδεσή του με την επωνυμία σου. Με συνέπεια, σωστή στόχευση και την κατάλληλη στρατηγική social media, το κοινό σε γνωρίζει καλύτερα, συνδέεται με την επωνυμία σου και γίνεται πιστό μέλος της ομάδας που ηγείσαι.

Email Marketing

Αφού έχεις κατοχυρώσει το βασικό μήνυμα της επωνυμίας σου, σειρά έχει να το επικοινωνήσεις με άμεσο τρόπο στο κοινό σου. Το Εmail Μarketing είναι ένας άμεσος τρόπος για να απευθυνθείς σε κοινό και πελάτες. Το μεγάλο του πλεονέκτημα είναι ότι αποστέλλεται κατευθείαν στην ηλεκτρονική διεύθυνση των επαφών σου. Έχει μηδενικό κόστος και βοηθά στην ενίσχυση της αναγνωρισιμότητας και την αύξηση των δυνητικών πελατών. Επιπλέον, σου δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθείς τη μέτρηση της απήχησης κάθε καμπάνιας, προσαρμόζοντάς την ανάλογα με τα αποτελέσματα.

d4

­­­Στη Symmetry Marketing συνοδεύουμε τους πελάτες σου σε κάθε στάδιο του αγοραστικού ταξιδιού. Αναγνωρίζουμε τις ανάγκες σου και κάνουμε χρήση των πιο αποδοτικών μέσων για την εύρεση λύσεων. Είμαστε εδώ για κάθε μικρομεσαία επιχείρηση και ελεύθερο επαγγελματία που θέλει να αποκτήσει ένα αναγνωρίσιμο brand name και σταθερό πελατολόγιο, αντίστοιχο της αξίας του.

Η εξέλιξη της επωνυμίας σου είναι στα χέρια σου. Η διαμόρφωσή της είναι επιλογή σου. Ξεκίνησε σήμερα με μία αξιολόγηση του ιστοτόπου σου. Επικοινώνησε με τη Symmetry Marketing ή κάλεσε στο 6981891435. Θα χαρούμε σε ακούσουμε και να παρουσιάσουμε τις προτάσεις μας.