Η ελληνική πλατφόρμα που σου βρίσκει δουλειά στα μέτρα σου

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 15 Ιουλίου 2019 08:21

Η ελληνική πλατφόρμα που σου βρίσκει δουλειά στα μέτρα σου

Μπορεί να ακούγεται ένα όνειρο απατηλό αλλά δεν είναι… Υπάρχει ένα ελληνικό application που βάζει τέλος στις χρονοβόρες διαδικασίες αναζήτησης θέσης εργασίας στον τουρισμό και στην εστίαση.

Το JOBSbnb βρίσκει εργασία σε μπαρ, καφέ, εστιατόρια και ξενοδοχεία, σε όλες τις ειδικότητες και μάλιστα στις περιοχές και στα ωράρια που βολεύουν τους υποψήφιους εργαζόμενους. Πρόκειται για μία ελληνική πλατφόρμα που «ταιριάζει» όσους αναζητούν εργασία σε εστίαση και τουρισμό με πιθανούς εργοδότες, βοηθώντας τους να συνεργαστούν, με τους δικούς τους όρους.

 

λο το προϊόν είναι δομημένο έτσι ώστε να καλύπτει τις ανάγκες γρήγορης και στοχευμένης εύρεσης του κατάλληλου υπαλλήλου, για την κατάλληλη θέση. Δεν υπάρχουν αγγελίες ενώ δεν είναι απαραίτητη η χρονοβόρα κατηγοριοποίηση και ανάγνωση βιογραφικών. Η επιχείρηση ειδοποιεί απλώς τους υποψήφιους που προκρίνει! Διαπιστωμένα, η αναζήτηση και η εύρεση του πραγματικά διαθέσιμου προσωπικού σε μια περιοχή, μπορεί να διαρκέσει ακόμη και λιγότερο από 1 λεπτό, ενώ ο προγραμματισμός μιας συνέντευξης ή μια πρόσληψη, ανάλογα και την ανταπόκριση των υποψήφιων, μπορεί να διαρκέσει έως 5 λεπτά!

Όλα γίνονται αυτόματα, βάσει φίλτρων που θέτει η επιχείρηση, για κάθε θέση που επιθυμεί να καλύψει, ενώ, λειτουργώντας με γνώμονα το να υπάρχει μια υπηρεσία που προσφέρει πραγματική αξία σε όλους τους συμβαλλόμενους, οι επιχειρήσεις μπορούν να βαθμολογήσουν τους υπαλλήλους, αλλά και το αντίστροφο, μετά το τέλος μιας συνεργασίας.

Περισσότερες πληροφορίες στο JOBSbnb 




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250