Tο Double Dog είναι ένα νέο app “θάρρους” με το οποίο μπορείς να κερδίσεις χρήματα ή και να… σκοτωθείς

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 28 Αυγούστου 2016 11:11

Tο Double Dog είναι ένα νέο app “θάρρους” με το οποίο μπορείς να κερδίσεις χρήματα ή και να… σκοτωθείς

 

Το Double Dog είναι ένα νέο app για συσκευές Android και iOS το οποίο έχει αρχίσει να γίνεται μόδα τελευταία, και σχετίζεται κατά κάποιο τρόπο με το παιχνίδι “θάρρος ή αλήθεια”, χωρίς τo… “αλήθεια”.

Με το παιχνίδι μπορείς να στοιχηματίσεις και να κερδίσεις χρήματα, να προσφέρεις θέαμα για γέλια ή για… κλάματα στους φίλους σου και δημοσίως ή μπορείς να επιλέξεις να μείνεις “εκτός” για να γελάσεις ή να κλάψεις με τον πόνο των άλλων και να προβληματιστείς με την κατάντια του ανθρώπινου γένους.

Για να παίξουν, οι χρήστες στέλνουν ή λαμβάνουν προσκλήσεις/ προκλήσεις θάρρους (dares). Αν στείλεις κάποια πρόσκληση θάρρους σε κάποιον, τότε θα χρειαστεί να περιμένεις λιγάκι μέχρι να λάβεις ένα σχετικό βίντεο που αποδεικνύει ότι ολοκληρώθηκε αυτό που ζήτησες και στην συνέχεια να προχωρήσεις στην πληρωμή.

Αν σε προκαλέσουν, τότε έχεις δύο επιλογές: προχωράς με θάρρος να κάνεις αυτό που σου ζήτησαν ή μπορείς να επιλέξεις να μην το κάνεις στέλνοντας πίσω την πρόσκληση σε αυτόν που την έστειλε μαζί με τα διπλάσια χρήματα. Αν δεν τολμήσει να το κάνει ούτε εκείνος, τότε θα έχεις εξασφαλίσει τα τριπλάσια χρήματα από την αρχική πληρωμή. Από σένα εξαρτάται…

https://www.youtube.com/watch?v=LNHQOqvNnms

insomnia.gr




00 inkefalonia general ad 300X250