Ευχαριστήριο της Χορωδίας και Μαντολινάτας Αργοστολίου

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 09 Σεπτεμβρίου 2020 08:45

Ευχαριστήριο της Χορωδίας και Μαντολινάτας Αργοστολίου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 8/9/2020

Η ΧΟΡΩΔΙΑ ΚΑΙ ΜΑΝΤΟΛΙΝΑΤΑ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ , μετά από τις ιδιαίτερα επιτυχυμένες συναυλίες όλων των Τμημάτων της , το ΣαββατοΚύριακο 5& 6/9/20 , στο Ανοιχτό θέατρο στη Λάσση , αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει όλα τα μέλη των Τμημάτων , για την άριστη συμβολή τους στην επιτυχία αυτή !

Επίσης να ευχαριστήσει τους καλεσμένους μας που , παρά τις κακές συγκυρίες των απαραίτητων μέτρων  λόγω της Πανδημίας , γέμισαν το θέατρο και τα δύο βράδια και γιόρτασαν μαζί μας τα 40 χρόνια ενεργής παρουσίας της Χορωδίας στα πολιτιστικά πράγματα του νησιού μας , καταχειροκροτόντας την απόδοση των παιδιών και των ενηλίκων των σχημάτων μας .

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τους γονείς των παιδιών που μας τα εμπιστεύονται και αποτελούν το φυτώριο των νέων μουσικών και χορωδών , που ήδη έχει αποδόσει καρπούς , αφού από φέτος , παιδιά από την παιδική χορωδία και μαντολινάτα , εντάσονται στα Τμήματα ενηλίκων .

Η προσπάθειά μας συνεχίζεται , και με την ευκαιρία που μας δίνεται με την χρηματοδότηση από το πρόγραμμα LEADER , για απόκτηση νέου εξοπλισμού υποδομής , θα αναβαθμιστεί και θα βελτιωθεί.

Με την ευκαιρία αυτή καλούμε παιδιά και ενήλικες( γυναίκες και άνδρες ) , που ενδιαφέροναι για την συμμετοχή τους σε ένα από τα 5 Τμήματά μας , να έρθουν κοντά μας και να πλαισιώσουν τη όμορφη αυτή πολιτιστική μας προσπάθεια . Ο τρόπος είναι εύκολος , γιατί σίγουρα θα γνωρίζουν κάποιο από τα πάνω από 100 μέλη των Τμημάτων μας , που θα τους φέρουν σε επαφή με τους μαέστρους-δασκάλους μας .

Ένα θερμό λοιπόν ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους και ελπίζουμε να έχουμε πολλές ακομη ευκαιρίες να γιορτάζουμε με ΚΑΛΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙ !!




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ