"Εκστρατεία" για την οικονομική ενίσχυση της Φιλαρμονικής Σχολής Ληξουρίου

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 13 Ιουλίου 2020 10:30

"Εκστρατεία" για την οικονομική ενίσχυση της Φιλαρμονικής Σχολής Ληξουρίου

Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενη ανακοίνωσή μας, η Φιλαρμονική μας, κύριος μοχλός πολιτισμικής και κοινωνικής ανάπτυξης του Ληξουριού και των χωριών του, οφείλει μετά από περιόδους κρίσης, να εντείνει την ουσιαστική δραστηριότητά της, προκειμένου να οδηγήσει την κοινωνία που την δημιούργησε και την στηρίζει, ξανά στην ανοδική πορεία που της αρμόζει. 

Αυτό έπραξε η Φιλαρμονική Σχολή Ληξουρίου μετά τον λιμό που έφερε η σταφιδική κρίση του 1900, αυτό έπραξε και μετά την Κατοχή, αυτό έπραξε μετά τους σεισμούς του 1953 και του 2014. 

Το ίδιο επιβάλλεται να πράξουμε και τώρα, μετά από τρεις μήνες κοινωνικής, πολιτισμικής και οικονομικής νάρκης, που έφερε ο κορωνοϊός και η καραντίνα του.

Οφείλουμε γι αυτό, να επιδιώξουμε με ακόμα μεγαλύτερη ένταση τον κύριο σκοπό του σωματείου μας, την δωρεάν παροχή μουσικής παιδείας στους νέους του Ληξουριού

Συμπαραστάτες μας, σε αυτήν την προσπάθεια καλούμε και πάλι όλους εσάς, τους Ληξουριώτες και όσους νοιώθουν Ληξουριώτες.

Για  τα οικονομικά μέσα που χρειάζονται οπωσδήποτε, για μια ακόμα "ανάσταση" της Φιλαρμονικής μας, καλούμε τα μέλη μας να δώσουν με προθυμία την συνδρομή του έτους 2020 (40€) ώστε, ει δυνατόν μέχρι τέλη Σεπτεμβρίου να έχουν συλλεχθεί όλες οι συνδρομές. Εφέτος οι συνδρομές θα εισπράττονται από τον Πρόεδρο του Δ.Σ. Ιωσήφ Β. Λουκέρη, και από τον μαθητή της Σχολής κ. Γεράσιμο Σολωμό. Εννοείται ότι οι γονείς των μαθητών της Σχολής, καθώς και οι μουσικοί μπορούν να καταβάλουν την συνδρομή τους στον Αρχιμουσικό κ. Μακρή. Για τους απομακρυσμένους συνδρομητές οι συνδρομές μπορούν να καταβάλλονται στον λογαριασμό της Φιλαρμονικής στην Εθνική Τράπεζα (Αριθμός : 29329602303 ΙΒΑΝ : GR2601102930000029329602303) ή στο paypal που λειτουργεί στο ιστολόγιο της Φιλαρμονικής.

Επίσης, για να δώσουμε την ευκαιρία στους απόδημους και τους επισκέπτες της πόλης μας, καθώς και στους μη συνδρομητές του σωματείου, να προσφέρουν στην Φιλαρμονική μας, από την ερχόμενη Παρασκευή  17 Ιουλίου, θα κυκλοφορήσουμε κουπόνια οικονομικής ενίσχυσης του σωματείου αξίας εκάστου 5€. Έχουμε την πεποίθηση ότι καθένας μας θα ενισχύσει έτσι το ιστορικό μας σωματείο, ανάλογα με τις δυνάμεις του.

Τέλος, για το νέο σχολικό έτος και μόλις αρχίσουν οι εγγραφές (ηλικίες από Γ' Τάξη Δημοτικού και άνω) παρακαλούμε τους Ληξουριώτες γονείς, να πάρουν τα παιδιά τους από το χέρι και να τα οδηγήσουν στο ναό του ληξουριώτικου πολιτισμούΝα γεμίσει η Φιλαρμονική μας από μικρά παιδιά!

Όλοι μαζί ένα .... συχέριο, για να βγάλουμε τον ληξουριώτικο πολιτισμό από την καραντίνα

Από το Διοικητικό Συμβούλιο




00 inkefalonia general ad 300X250