Συνέντευξη τύπου για την παράσταση «Αχ αυτά τα Φαντάσματα»

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 09 Ιουλίου 2019 13:59

Συνέντευξη τύπου για την παράσταση «Αχ αυτά τα Φαντάσματα»

Νωρίτερα πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη τύπου για την παράσταση "ΑΧ ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ" με τον σκηνοθέτη και δάσκαλο του θεατρικού εργαστηρίου Πάνο Βαρδάκο, να κάνει μια εισαγωγή στο θέμα της παράστασης. 

Πρόκειται για μια κλασική κωμωδία, που κινείται μεταξύ ρεαλισμού και σουρεαλισμού, με θέμα την απιστία. Είναι μια σπουδή πάνω στην ανθρώπινη απληστία και στον εγωισμό, πάνω στα ποταπά στοιχεία του ανθρώπινου χαρακτήρα που μας απομονώνουν και βγάζουν μπροστά το χειρότερο εαυτό μας και μόνο όταν καταφέρουμε να νικήσουμε τα ¨πάθη και το χρήμα¨ θα απελευθερωθούμε. 

Στη συνέχεια ο σκηνοθέτης έκανε αναφορά στην σύσταση του θεατρικού εργαστηρίου, του οποίου τα μέλη φέτος συμμετείχαν ενεργά στην δημιουργία της παράστασης στην ολότητα της. Όχι μόνο παίζοντας αλλά επίσης βοηθώντας στην δημιουργία των σκηνικών και των κουστουμιών. Στόχος, εξάλλου είναι το εργαστήρι να γίνει εντελώς ανεξάρτητο, με ακόμα μεγαλύτερη προσδοκία την δημιουργία ενός καλοκαιρινού φεστιβάλ με μικρά καλλιτεχνικα σχήματα, το οποίο θα λαμβάνει χώρα στον κήπο του εργαστηρίου.

Στην κωμωδία του πολύ σημαντικού Ιταλού συγγραφέα Εντουάρντο Ντε Φιλίππο ¨ΑΧ ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ¨ σε σκηνοθεσία και διδασκαλία Πάνου Βαρδάκου και μουσική Κώστα Χαριτάτου, παίζουν οι: Βιτσεντζάτου Πόπη, Γιαννακοπούλου Αγγελική, Ελευθερία Edwards, Ζαπάντης Σπύρος, Κάρογλας Ηλίας, Κατσούνη Άλκηστη, Χριστίνα Μαγουλά, Μπεκατώρος Τάσος, Νεόφυτος Γιάννης, Νικολόπουλος Νίκος, Νιφοράτος Λόυκας. 

Οι παραστάσεις θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 12 Ιουλίου στις 21:30, το Σαββάτο 13 Ιουλίου ώρα 00.00 ΜΕΤΑΜΕΣΟΝΥΚΤΙΑ και την Κυριακή 14 Ιουλίου ώρα 21:30.

Εισιτήρια προπωλούνται στο Δημοτικό Θέατρο, ώρες γραφείου.

ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟ 2 ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ.

Η ΑΙΘΟΥΣΑ ΚΛΙΜΑΤΙΖΕΤΑΙ.