Κέρδισε το χειροκρότημα η παράσταση «Τρινολίνο & Βαλταμόρα»

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 31 Ιουλίου 2012 15:09

Κέρδισε το χειροκρότημα η παράσταση «Τρινολίνο & Βαλταμόρα»

Παρακολουθήσαμε την παράσταση «Τρινολίνο και Βαλταμόρα» ένα λιμπρέτο της Μαίρης Μεταξά-Παξινού από την Νεανική Θεατρική Ομάδα Ληξουρίου στο κηποθέατρο της Ιακωβατείου βιβλιοθήκης σε σκηνοθεσία Σοφία Δελλαπόρτα και μουσική Δάφνη Αλεξανδρή. Ρεπορτάζ: Μαρία Μουρελάτου - Μάκης Μοσχόπουλος


Ένα πολύ όμορφο έργο που παίχτηκε από μικρούς άλλα απευθυνόταν κυρίως σε μεγάλους. Τα παιδιά μας μετέδωσαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ενέργεια που απαιτούσε το έργο δίνοντας τρομερή ζωή και πνοή με την ακατάπαυστη και ακούραστη κίνηση τους πάνω στη σκηνή.


Δικαίως λοιπόν εισέπραξαν το χειροκρότημα των θεατών που είχαν γεμίσει το κηποθέατρο.
Μετά τη λήξη της παράστασης ο αντιπρόεδρος της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ Γιώργος Κατσιβέλης είπε μεταξύ άλλων: «παρακολουθήσαμε τη δημιουργικότητα του Ληξουριωτη, την παραγωγή που γίνεται στον τόπο μας σε όλο της το μεγαλείο με τα καταπληκτικά αυτά παιδιά που για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η Νεανική Θεατρική Ομάδα του τόπου μας παρουσιάζει ένα καταπληκτικό έργο και τους αξίζουν θερμά συγχαρητήρια. και κλείνοντας τόνισε ότι τα σκηνικά φτιάχτηκαν με πολύ φτηνά υλικά από τα ίδια τα παιδιά».


Έπαιξαν: Ρεγγίνα Μικελάτου, Μπάμπης Βιτωράτος, Αγγελική Μαρούλη, Ελένη Γερασιμάτου, Γιώργος Μπελεζάκης, Τάσος Θεοφιλάτος, Νατάσα Γαζέτα, Ελιζα Σπυράτου, Νίκος Κατσαίτης, Ειρήνη Γερασιμάτου, Νίκη Δεστούνη, Δήμα Γκρισέλ, Δημήτρης Λουκέρης, Κατερίνα Μαγδαληνού, Θοδωρής Μαρούλης, Έλλη Παναγόπουλου, Βαγγελης Ρουσέλος, Γιώργος Σούλας κ Ανθή, Χρήστος Χριστοδουλόπουλος.

https://www.youtube.com/watch?v=NwmDnKj3I9g