Οι εκδηλώσεις σε Αργοστόλι και Ληξούρι για αύριο Τσικνοπέμπτη

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 02 Μαρτίου 2016 17:40

Οι εκδηλώσεις σε Αργοστόλι και Ληξούρι για αύριο Τσικνοπέμπτη

 

ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ στο ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ

            Την Τσικνοπέμπτη 3 Μαρτίου από τις 6.30 μ.μ. στην κεντρική πλατεία Βαλλιάνου, η Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. με την χορηγία των επαγγελματιών της πόλης μας, σας περιμένει να τσικνίσουμε όλοι μαζί να σας κεράσει σουβλάκια και άφθονο κρασί που μας το προσφέρει ο Αγροτοβιομηχανικός Συνεταιρισμός Παραγωγών Ρομπόλας.

       Ο Σύλλογος «Βάλσαμος» θα φέρει… τα καζάνια του για να φτιάξει και να μοιράσει τα παραδοσιακά ρυζόγαλα.

      Θα χορέψουν παραδοσιακούς χορούς τα χορευτικά συγκροτήματα των Πολιτιστικών Συλλόγων: Κρανιάς «ο Μπάλλος»,«Λύκειο των Ελληνίδων» παράρτημα Αργοστολίου, Βαλσαμάτων «ο Βάλσαμος», «ΑΙΝΟΣ» Βλαχάτων, Ο Π.Σ. Πάστρας «Το Παλιόκαστρο» χορεύει τις παραδοσιακές Καντρίλιες Καθώς επίσης Καντρίλιες & Γαϊτανάκι θα χορέψουν τα παιδιά της ΣΤ΄ Τάξης του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αργοστολίου.

ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ στο ΛΗΞΟΥΡΙ

     Ώρα 3:00μ.μ. Στην πλατέα θα βρείτε ό,τι κρεατικό πεθυμάει η ψυχή σας. Οι ψησταριές αναμμένες ειδικά για σας. Ενώ θα κάνετε την περατζάδα σας στην Καρναβαλούπολη κατά τσι 5 μ.μ. ο δικός μας διάσημος τραγουδιστής ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΑΝΔΡΕΑΤΟΣ και η Ειρήνη Τουμπάκη μας καλούν στην πλατέα «τα χέρια να περάσουμε στους ώμους παλιά τραγούδια για να θυμηθούμε» και όχι μόνο. Σε περίπτωση που ο καιρός είναι βροχερός θα μαζωχτούμε στο κλειστό για να απολαύσουμε τα τραγούδια. Και τι νομίζετε, πως η βραδιά δεν θα έχει βεγγαλικά, αλλά και προβολή υλικού από παλιά καρναβάλια;

Για το Δ.Σ. της Κ.Ε.ΔΗ.Κ.Ε

 Ο Πρόεδρος

Άγγελος Δ. Κωνσταντάκης

ΑΦΙΣΑ ΑΝΔΡΕΑΤΟΣ ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ 3 ΜΑΡΤΙΟΥ




00 inkefalonia general ad 300X250