Η διάσημη Υδατογράφος Yana Chobotova στην Κεφαλονιά

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 06 Οκτωβρίου 2015 09:46

Η διάσημη Υδατογράφος Yana Chobotova στην Κεφαλονιά

Μια εξαιρετικά σημαντική Έκθεση αναπτύχθηκε πρόσφατα στο Δημοτικό Θέατρο «Κέφαλος» στο θέμα της Υδατογραφίας.

 

Συγκεκριμένα, η διεθνώς γνωστή Καλλιτέχνης από την Ουκρανία κ.YanaChobotova της AcademyofDesignandArtsKharkiz, Ukraine, που σε συνεργασία με το Ιόνιο Κέντρο Τεχνών και Πολιτισμού στα Μεταξάτα παρουσίασε ένα εντυπωσιακό έργο υδατογραφίας εμπνευσμένο από την Κεφαλονιά, απεδέχθη ευγενώς την πρόσκληση του Α/Δημάρχου κ.Ευάγγελου Κεκάτου και του Προέδρου της ΚΕΔΗΚΕ κ. Άγγελου Κωνσταντάκη να Εκθέσει και στο Δημοτικό Θέατρο «Κέφαλος», έτσι ώστε να δοθεί η ευκαιρία στους επισκέπτες του Νησιού να απολαύσουν τα εξαίσια έργα της.

Την Έκθεση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος κ.Ευγένιος Αβδύκωφ και τα Μέλη του Ρωσόφωνου Συλλόγου Κεφαλονιάς, πλήθος κόσμου και προσωπικότητες των Γραμμάτων και των Τεχνών, ενώ η κ.Chobotova δέχθηκε σεμνά τα συγχαρητήρια και τους επαίνους από όλους.

Την επομένη ο κ.Κεκάτος δέχθηκε την Καλλιτέχνιδα και τον κ.Αβδύκωφ στο Δημαρχιακό Μέγαρο, στα πλαίσια της περαιτέρω ανάπτυξης των Καλλιτεχνικών δεσμών με Ρωσόφωνους διακεκριμένους Καλλιτέχνες.

Τέλος η κ.Chobotova ευχαρίστησε θερμά τη Δημοτική Αρχή για τη δυνατότητα να Εκθέσει στο Θέατρο και υπεσχέθη σύντομα να επανέλθει στο Νησί για καινούργια καλλιτεχνικά δρώμενα.

ydato2




00 inkefalonia general ad 300X250