Παράταση μέχρι 10 Ιουνίου της έκθεσης «Εννοιακές Παραλλαγές» του Κώστα Ευαγγελάτου

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 30 Μαΐου 2012 10:50

Παράταση μέχρι 10 Ιουνίου της έκθεσης «Εννοιακές Παραλλαγές» του Κώστα Ευαγγελάτου

Η ατομική έκθεση του ζωγράφου, λογοτέχνη, θεωρητικού της σύγχρονης τέχνης Κώστα Ευαγγελάτου, με τίτλο: «Εννοιακές παραλλαγές» - «Conceptual variations» που συνεχίζεται με επιτυχία στο ΙΟΝΙΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ στα Μεταξάτα της Κεφαλονιάς, θα παραταθεί μέχρι τις 10 Ιουνίου 2012.


Ο διακεκριμένος διεθνώς καλλιτέχνης εκθέτει μία ιστορική σειρά με εννοιολογικά έργα του από την πρώτη περίοδο των αισθητικών αναζητήσεων του, τα οποία εκτέθηκαν κατά τη διάρκεια των σπουδών του στη Νέα Υόρκη το 1984-85, με τίτλο Conceptualizations, στη γκαλερί του Παν/μίου FORDHAM AT LINCOLN CENTER, ενώ έκτοτε με ποικίλες παραλλαγές και εφαρμογές -performance εκτέθηκαν σε σημαντικά εικαστικά κέντρα της Ευρώπης και έχουν κυκλοφορήσει σε εκδόσεις τέχνης. Επίσης εκτίθενται πρόσφατες έγχρωμες συνθέσεις του με ιδεογράμματα και συναφείς ψηφιακές εικόνες με γεωμετρικά στοιχεία και σύμβολα καθώς και δύο ανάτυπα των σχεδίων του που κοσμούν την έκδοση του CAMBRIDGE University Press : Jiannis Pachos " Ιntroduction to Τopological Quantum Computation ".

Το σύνολο των έργων αυτών δίνουν τη δυνατότητα στους φιλότεχνους να προσεγγίσουν την πρωτοποριακή εικαστική του κατάθεση και τη διαχρονική της δυναμική.

Η έκθεση λειτουργεί καθημερινά 11.00-13.00 και 18.00-21.00, μέρι τις 10 Ιούνιο 2012.