Κουρκουμελάτα - Έκθεση ζωγραφικής Πανδώρας Δόλλα

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 09 Ιουλίου 2013 19:37

Κουρκουμελάτα - Έκθεση ζωγραφικής Πανδώρας Δόλλα

Έκθεση ζωγραφικής Πανδώρας  Δόλλα    28 Ιουλίου έως 3 Αυγούστου 2013 Η Πανδώρα Δόλλα ζει στην Αθήνα. Από το 1969 περνά τα καλοκαίρια της στην Κεφαλονιά. Ζωγραφίζει  χρησιμοποιώντας  διάφορα υλικά, όπως λάδια , ακριλικά, σκόνες, ακουαρέλα, υδρόχρωμα .

Η  Κεφαλονιά έχει για εκείνη  ιδιαίτερη σημασία, αποτελεί σταθμό στην ζωή της, πηγή έμπνευσης για πολλά από τα έργα της και ερέθισμα για δημιουργία. Τόσο το μαγευτικό τοπίο,  όσο και η προσωπικότητα των κατοίκων της από τα πρώτα χρόνια της μετάβασής της  συντέλεσαν στο να αισθάνεται το νησί όχι απλά σαν πατρίδα της, αλλά σαν μέρος του εαυτού της. Στην έκθεση η οποία φιλοξενείται στο Πνευματικό Κέντρο Κουρκουμελάτων στην αίθουσα Συσσίτιο, παρουσιάζει τη δουλειά της, «Προτάσεις , σκέψεις , απόψεις» χρησιμοποιώντας διάφορες τεχνικές,  με υλικά  όπως το χαρτί , το κάρβουνο, το μολύβι, το μουσαμά και το χαρτόνι, υδροδιαλυτά  χρώματα πάνω σε γύψο καθώς και  μάρμαρα (ψηφίδες)  που εκφράζουν την καλλιτεχνική  της προσωπικότητα.

Τα εγκαίνια έκθεσης Κυριακή 28 Ιουλίου 2013-ώρα 8.30 μμ

 Διάρκεια έκθεσης έως 3 Αυγούστου

  Ώρες  λειτουργίας καθημερινά 6.30-930 μμ και  το Σάββατο 3 Αυγούστου 11πμ-2.00πμ @ 6.30μμ-9.30μμ

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Ετικέτες: