Αργοστολιώτικο Καρναβάλι: Οι εκδηλώσεις για το διήμερο 2 & 3 Μαρτίου

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 02 Μαρτίου 2024 09:01

Αργοστολιώτικο Καρναβάλι: Οι εκδηλώσεις για το διήμερο 2 & 3 Μαρτίου

ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΩΤΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2024

 Με την έναρξη και την μεγάλη συμμετοχή στο Παιχνίδι του Κρυμμένου Θησαυρού, παιδικά πάρτυ, παραστάσεις Καραγκιόζη, Παραδοσιακή Μάσκαρα στην Λακήθρα και στα Τζαννάτα, συνεχίζονται οι εκδηλώσεις για το Αργοστολιώτικο Καρναβάλι.

Οι εκδηλώσεις για το διήμερο 2 & 3 Μαρτίου αναλυτικά:

ΣΑΒΒΑΤΟ 2 ΜΑΡΤΙΟΥ

ü ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ, στην Πλατεία Βαλλιάνου, ώρα : 10.30πμ. 1η Φάση του ΚΡΥΜΜΕΝΟΥ ΘΗΣΑΥΡΟΥ: Τρεχάτε Ποδαράκια μου… Και όπου Φτάσει Πρώτος…

ü  ΣΒΟΡΩΝΑΤΑ στο Πολιτιστικό κέντρο, (π. Δημοτικό Σχολείο), από τις 4.00 το απόγευμα μέχρι τις 8 το βράδυ, Αποκριάτικος Παιδικός Χορός Μασκέ. Δώρα, Εκπλήξεις, Μουσική, Χορός και Βραβεία για τη Μασκέ εμφάνιση σας, σας περιμένουν. Διοργάνωση Πολιτιστικός Σύλλογος « Η Αγία Πελαγία».

ü ΤΡΑΥΛΙΑΤΑ στο Πνευματικό κέντρο του Ι.Ν. Μεταμορφώσεως του Σωτήρα στις 7.00μμ,  σας περιμένουμε όλους για μία άκρως αποκριάτικη παράσταση θεάτρου σκιών από τον Βαγγέλη Σταθάτο! Διοργάνωση, Δήμος Αργοστολίου.

ΚΥΡΙΑΚΗ 3 ΜΑΡΤΙΟΥ

ü  1.30μμ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΣΤΗ ΛΑΚΗΘΡΑ!!!

Παραδοσιακή Μάσκαρα, στο αλσύλλιο της Καλλιθέας ώρα: 1.30μμ. Παρέλαση αρμάτων με τη συμμετοχή του Π.Σ Φωκάτα, και αμέσως μετά Παιδικό πάρτυ μασκέ με την ομάδα Theatro-Theama και την εμφάνιση της Βασίλισσας του Καρναβαλιού 2024. Καντρίλιες Λαντσιέρες από τον ΠΣ Λακήθρας «Ο Βύρων» Ζωντανή μουσική από την ορχήστρα Montenero & φαγητό. Διοργάνωση, Πολιτιστικός σύλλογος Λακήθρας “Ο Βύρων”, Δήμος Αργοστολίου.

ü ΤΖΑΝΝΑΤΑ, στο Πολιτιστικό κέντρο από τις 1.30μμ.

Ο Πολιτιστικός σύλλογος ΤΖΑΝΝΑΤΩΝ διοργανώνει τη Μάσκαρα στα Τζαννάτα!!! με χορό, φαγητό και ποτό. Ο Π.Σ. Πάστρας «Το Ξώμερο» χορεύει παραδοσιακές Καντρίλιες.

ü  ΦΑΡΑΚΛΑΤΑ, Παιδικό Πάρτυ μασκέ, στην κλειστή αίθουσα της Εκκλησίας & ώρα 2.00μ.μ. Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Φαρακλάτων «Παναϊτ Ιστράτι-Κυκλώπεια Τείχη» & ο Δήμος Αργοστολίου διοργανώνουν Αποκριάτικη εκδήλωση με χορευτικά και την ομάδα Theatro-Theama!

ü  ΠΟΡΟΣ, στο κοινοτικό κατάστημα Πόρου & ώρα: 6.00μμ.

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Δ.Σ. Πόρου σε συνεργασία με το Δήμο Αργοστολίου, διοργανώνουν όπως κάθε χρόνο Αποκριάτικο παιδικό πάρτι

Σας περιμένουμε όλους μικρούς και μεγάλους να διασκεδάσουμε και να χορέψουμε σε ένα πάρτι που τα έχει όλα...κλόουν, ξυλοπόδαρο face painting και μασκότ από την ομάδα Theatro-Theama, που θα ξεσηκώσουν τους μικρούς μας φίλους....

ü  ΣΚΑΛΑ, στο Κοινοτικό κατάστημα στις 12.30μμ,  σας περιμένουμε όλους για μία άκρως αποκριάτικη παράσταση θεάτρου σκιών από τον Βαγγέλη Σταθάτο! Διοργάνωση, Δήμος Αργοστολίου.

Τμήμα Πολιτισμού Δήμου Αργοστολίου




00 inkefalonia general ad 300X250