Φιλαρμονική Σχολή Κεφαλονιάς: Πρόσκληση προς Μουσικούς Κεφαλονιάς

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 07 Ιουνίου 2023 17:31

Φιλαρμονική Σχολή Κεφαλονιάς: Πρόσκληση προς Μουσικούς Κεφαλονιάς

Η Φιλαρμονική Σχολή Κεφαλληνίας και το Ωδείο Αργοστολίου «Ρόκκος Βεργωτής» («ΦΣΚ») απευθύνουν πρόσκληση προς όλους όσοι επιθυμούν να ενταχθούν στο διδακτικό μας προσωπικό.

Η πρόσκληση αφορά συναδέλφους μουσικούς με αναγνωρισμένους τίτλους σπουδών (όλων των οργάνων) και ικανή διδακτική προϋπηρεσία που επιθυμούν να συνεργαστούν με την Φιλαρμονική/Ωδείο συμβάλλοντας στο καλλιτεχνικό και ακαδημαϊκό της έργο. Η εμπιστοσύνη και εκτίμηση της Φιλαρμονικής/Ωδείου στους μουσικούς της Κεφαλλονιάς είναι μεγάλη και εκδηλώνεται έμπρακτα με αυτό το κάλεσμα.

Ο ιστορικός ρόλος της Φιλαρμονικής/Ωδείου ήταν και είναι η διαρκής προσπάθεια συνένωσης και αξιοποίησης δυνάμεων με σκοπό την προαγωγή της Μουσικής και του Πολιτισμού. Επιθυμία μας είναι να προσφέρουμε σε κάθε σπουδαστή την υψηλότερη δυνατή μουσική κατάρτιση και σε κάθε διδάσκοντα τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για να προσφέρει τις γνώσεις και την εμπειρία του.

Η 30η Ιουνίου ορίζεται ως η καταληκτική ημερομηνία υποβολής ενδιαφέροντος στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Θα πρέπει να συνοδεύεται από αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα, τίτλους σπουδών και ακριβή περιγραφή της διδακτικής προϋπηρεσίας. Οι δηλώσεις ενδιαφέροντος θα αξιολογηθούν και θα ακολουθήσει άμεσα δια ζώσης συνάντηση με τον Καλλιτεχνικό Διευθυντή κ. Τσαλαχούρη.

Με δεδομένο την έναρξη της επόμενης ακαδημαϊκής και καλλιτεχνικής περιόδου την 11η Σεπτεμβρίου 2023, στόχος μας είναι η όλη διαδικασία να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τα μέσα Ιουλίου.

Πληροφορίες στο Τ: +30 26710 25.946.

Για το ΔΣ της ΦΣΚ -

Πρόεδρος                                                        Καλλιτεχνικός Δν/της

Γεράσιμος Ν. Βεργωτής                                 Φίλιππος Τσαλαχούρης




00 inkefalonia general ad 300X250