Saristra Festival OPEN CALL 2023: Ανοιχτό κάλεσμα σε Καλλιτέχνες της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 27 Μαΐου 2023 10:54

Saristra Festival OPEN CALL 2023: Ανοιχτό κάλεσμα σε Καλλιτέχνες της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης

SARISTRA ART OPEN CALL 2023 

Ανοιχτό Κάλεσμα σε Καλλιτέχνες της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης.

Το Saristra Festival δέχεται προτάσεις από καλλιτέχνες που είναι μόνιμοι κάτοικοι της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης για την έκθεση έργου τους στα πλαίσια της διοργάνωσης του Saristra Festival 2023 στις 28, 29, και 30 Ιουλίου.

Το Saristra Festival διοργανώνεται στα ερείπια του ορεινού χωριού Παλιά Βλαχάτα στην Σάμη της Κεφαλονιάς, το οποίο εγκαταλείφθηκε από τους κατοίκους του μετά τον καταστροφικό σεισμό του 1953. Το Saristra Festival ενεργοποιεί τον εγκαταλελειμμένο χώρο δημιουργώντας μία γιορτή όπως αυτές που συνέβαιναν στην κεντρική πλατεία του χωριού, την ‘’Σαρίστρα’’.

1. Βράβευση:

>>> Ο Καλλιτέχνης θα εκθέσει το έργο του τις ημέρες του φεστιβάλ 28, 29, 30 Ιουλίου 2022.

>>> Τέσσερις διανυκτερεύσεις στις 27, 28, 29 και 30 Ιουλίου σε δωμάτιο στην περιοχή της Σάμης.

2. Όροι συμμετοχής:

Κάθε καλλιτέχνης που είναι κάτοικος Κεφαλονιάς ή Ιθάκης μπορεί να συμμετέχει ανεξάρτητα από την εθνικότητα, το φύλο ή την ηλικία.

Οι καλλιτέχνες καλούνται να πραγματευτούν θεματικές χωρίς περιοριστικές αναφορές και χωρίς περιορισμούς στο μέσο έκφρασης ή σε συνδυασμούς μέσων.

Α. Όλοι οι καλλιτέχνες καταθέτουν ένα αρχείο (doc ή pdf) με το ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ τους, τα ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, το ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ, τις ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΡΓΩΝ και την ΠΡΟΤΑΣΗ TOY ΤΡΟΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ. Αν η παρουσίαση χρειάζεται ειδικό τεχνικό εξοπλισμό, αυτό πρέπει να αναφέρεται. Ονομασία αρχείου σε λατινικούς χαρακτήρες: yoursurname_yourname_title01 πχ. Damianidou_Veroniki_Mylittlezen

Β. Όλοι οι καλλιτέχνες καταθέτουν ένα φάκελο με 5 έως 12 εικόνες του έργου που να μην ξεπερνάει τα 10ΜΒ. Επίσης όσοι θέλουν να στείλουν video ή multimedia, καταθέτουν link ή στέλνουν το αρχείο με wetransfer στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ονομασία φακέλου σε λατινικούς χαρακτήρες: yoursurname_yourname_title02 και ονομασίες εικόνων: yoursurname_yourname_number

Προτάσεις κατατίθενται έως και 25 Ιουνίου 23:59 2023 στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με τίτλο: OPEN CALL SARISTRA 2023.

3.Σημαντικές Ημερομηνίες:

Προθεσμία κατάθεσης προτάσεων έως και 25/6/2023.

Τελική ειδοποίηση συμμετοχής μέσω email στις 1/07/2023.

Στήσιμο έργων στις 27/07/2023.

4. Ασφάλιση:

Το Saristra Festival δεν ασφαλίζει τα έργα ούτε τους καλλιτέχνες. Κατά τις βραδινές ώρες υπάρχει γενική φύλαξη του χώρου. Σε περίπτωση ατυχήματος, ζημίας ή απώλειας το Saristra Festival δεν φέρει καμία ευθύνη.


Ετικέτες:


ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250