Η Κωνσταντίνα στον COSMOS 96,5 για την τιμητική εκδήλωση στον Σαράντη Αλιβιζάτο – Οι στιχουργοί είναι πάντα οι «αφανείς ήρωες»

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 31 Αυγούστου 2022 13:37

Η Κωνσταντίνα  στον COSMOS 96,5 για την τιμητική εκδήλωση στον Σαράντη Αλιβιζάτο – Οι στιχουργοί είναι πάντα οι «αφανείς ήρωες»

Η δημοφιλής τραγουδίστρια Κωνσταντίνα φιλοξενήθηκε στον COSMOS 96,5 και την εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» και μίλησε για την τιμητική εκδήλωση για τον Σαράντη Αλιβιζάτο που θα πραγματοποιηθεί απόψε στις 20:30 στον αύλειο χώρο του ΞΕΝΙΑ.

«Είμαι πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι στην Κεφαλονιά και δυο φορές χαρούμενη που είμαι στην Κεφαλονιά για τον φίλο μου τον Σαράντη Αλιβιζάτο. Έναν υπέροχο άνθρωπο που έχει στιγματίσει την   καριέρα μου, μιας και η καλλιτεχνική μου αρχή ήταν με τον Σαράντη με το άλμπουμ «Τα τραγούδια για την Κωνσταντίνα».

«Σήμερα θα κάνουμε λοιπόν μια τιμητική συναυλία για τον Σαράντη και θα χαρώ πολύ να έρθει ο κόσμος και να τον τιμήσουμε όλοι μαζί. Δυστυχώς, οι στιχουργοί είναι οι “αφανείς ήρωες” των τραγουδιών και θα πρέπει πάντα όταν ακούγεται ένα τραγούδι να αναφέρεται και ο στιχουργός και ο συνθέτης. Αυτοί οι άνθρωποι έχουν “στήσει” τις καριέρες μας. Ο Σαράντης είναι ένας αξιόλογος άνθρωπος που δεν έχει γράψει μόνο στίχους, είναι και ποιητής. Μας έχει χαρίσει πολλά έργα και μακάρι να συνεχίσει».

«Η πρόταση για να τραγουδήσω σήμερα έγινε από τον ίδιο, γιατί είμαστε και φίλοι. Κάθε φορά που γίνεται κάτι – και στην Αθήνα είχε γίνει ένα αφιέρωμα – δέχομαι με μεγάλη χαρά».

«Έχω τραγουδήσει αρκετά τραγούδια του Σαράντη, όπως: Καίγομαι (μαζί με τον Μάκη Χριστοδουλόπουλο), Θα φύγω με τους φίλους μου για Κάιρο, Άγγελε μου και φονιά, το Σημάδι, Θάλασσες… Ο άνθρωπος “κεντάει” δεν γράφει! Όταν γράφεις ένα τραγούδι και γίνεται επιτυχία, δεν ξέρεις αν μετά από κάποια χρόνια θα αντέξει αυτό το τραγούδι. Αυτό που βλέπουμε, είναι ότι αυτά τα τραγούδια μετά από 35 χρόνια τα ακούει ο κόσμος και τα ξέρει».

«Περιμένουμε λοιπόν τον κόσμο το βράδυ να τιμήσουμε όλοι μαζί τον στιχουργό μας. Θα τραγουδήσουν επίσης η Λαμπρινή Καρακώστα, οι Σπύρος και Μάκης Καραβιώτης και ο Άγγελος Ανδρεάτος. Μάλιστα οι αδερφοί Καραβιώτη θα παρουσιάσουν και κάποια καινούργια τραγούδια που έχουν γράψει με τον Σαράντη. Πραγματικά χαίρομαι πάρα πολύ που θα είμαι σε κομμάτι αυτής της συναυλίας».

Aκολουθεί το ηχητικό

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ--702x1024.jpeg

 




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ