Η Δήμητρα Ματσούκα στον COSMOS 96,5 για την παράσταση "Η Μεγάλη Πλεκτάνη"

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 06 Αυγούστου 2022 14:07

Η Δήμητρα Ματσούκα στον COSMOS 96,5 για την παράσταση "Η Μεγάλη Πλεκτάνη"

Στον Cosmos 96,5 και την εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» φιλοξενήθηκε η πρωταγωνίστρια της θεατρικής παράστασης «Η μεγάλη πλεκτάνη» Δήμητρα Ματσούκα και μίλησε για την παράσταση.

«Πρόκειται για μια σύγχρονη ισπανική κωμωδία, γραμμένη από έναν πολύ αγαπητό συγγραφέα στην Ελλάδα, ο οποίος μάλιστα ήταν και ο διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου στην Ισπανία».

Το έργο: «Πρόκειται λοιπόν για ένα έργο που ξεκινά ανορθόδοξα, με έναν Υπουργό Βιομηχανίας και Ενέργειας ο οποίος έχει εμπλακεί σε ένα σκάνδαλο οικονομικό και αναγκάζεται να παραιτηθεί και αποφασίζει να βάλει τέλος στη ζωή του, κάνοντας όμως την τελευταία του επιθυμία: Να συνευρεθεί για  μια φορά με μια πόρνη. Στο ενδιάμεσο της αναμονής της πόρνης, εμφανίζεται μια υπάλληλος εταιρείας φυσικού αερίου η οποία του πουλάει προστατευτικά για τους καυστήρες. Εκεί ξεκινάει μια πολύ μεγάλη περιπέτεια για τον ίδιο, την ερωτεύεται παράφορα…

Τον Υπουργό τον υποδύεται ο Λεωνίδας Κακούρης, ο οποίος για όσους δεν τον γνωρίζουν είναι ένας εξαιρετικός κωμικός ηθοποιός. Την υπάλληλο – πλασιέ την υποδύομαι εγώ, την πόρνη η Κατερίνα Νικολοπούλου. Τον παράλυτο πατέρα μου ο Χάρης Γρηγορόπουλος και τέλος ένας σκοτεινός ήρωας- πληρωμένος δολοφόνος που τον υποδύεται ο Θανάσης Πατριαρχέας.

Είναι μια κωμωδία με πάρα πολλές  συνεχείς ανατροπές. Αν δεν υπήρχε αυτή η κωμική προσέγγιση θα μπορούσε να είναι κάλλιστα ένα αστυνομικό θρίλερ».

«Για εμάς είναι πολύ σημαντικό να μπορούμε να ταξιδεύουμε σε διάφορα μέρη της Ελλάδας και να παρουσιάζουμε τα έργα, για όλους αυτούς τους ανθρώπους που δεν έχουν την δυνατότητα να ταξιδέψουν στην Αθήνα για να μας δουν. Στην Κεφαλονιά έχω ξαναέρθει όταν με τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο παρουσιάσαμε τον Σιρανό Ντε Μπερζεράκ και έχω τόσες αναμνήσεις».




00 inkefalonia general ad 300X250