Αυτό είναι το πρόγραμμα του Ληξουριώτικου Καρναβαλιού - Όλες οι εκδηλώσεις

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 23 Φεβρουαρίου 2022 10:52

Αυτό είναι το πρόγραμμα του Ληξουριώτικου Καρναβαλιού - Όλες οι εκδηλώσεις

Πρόγραμμα Εκδηλώσεων

Ληξουριώτικο Καρναβάλι 2022

ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ 24/2

Προβολή παλαιών Καρναβαλιών στο παλαιό Α΄ Δημοτικό Σχολείο Ληξουρίου (κτήριο Θουκυδίδη Βαλεντή), Εγκαίνια 19.00

Παρασκευή 25/2

9:30 Καραγκιόζης από τον Βαγγέλη Σταθάτο

στο Δημοτικό Σχολείο Αγ. Θέκλης.

Κυριακή 27/2

12:00 Παραδοσιακά Παιχνίδια για μικρούς στην Κεντρική Πλατεία Ληξουρίου από τους Βαγγέλη Ζαρκάδα και Ανδρέα Γρηγορόπουλο.

Τρίτη 1 /3

Σύλλογος Καμιναράδων " Αετός"

Διαδικτυακή Συνέντευξη και προβολή παλαιών ενδυμασιών και φωτογραφιών στις 19:00 στο κανάλι του Ληξουριώτικου Καρναβαλιού στο You Tube.

Τετάρτη 2/3

Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού για μικρούς. Συμμετοχές στις 16:00 στο Δημαρχείο, διοργανώνουν η Νάνσυ Μουρελάτου και η Έφη Γιαννάτου.

Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού για μεγάλους. Συμμετοχές στις 16:00 στο Δημαρχείο, διοργανώνουν η Ευαγγελία Δελλαπόρτα και ο Ανδρέας Γρηγορόπουλος.

19:00 《Ληξουριώτικο Καρναβάλι από το χθες στο σήμερα, η ιστορία του.》 Παρουσίαση Γεράσιμος Σωτ. Γαλανός, Διαδικτυακά στο κανάλι του Ληξουριώτικου Καρναβαλιού στο You Tube .

Πέμπτη 3/3

19:00 Συνέντευξη Παρουσίαση 《Οι παλιοί Καρναβαλιστές θυμούνται》 Διαδικτυακά στο κανάλι του Ληξουριώτικου Καρναβαλιού στο You Tube .

Παρασκευή 4/3

Καραγκιόζης από τον Βαγγέλη Σταθάτο

9:30-10:30 στο 1ο Δημοτικό Σχολείο και

11:30 -12.30 στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Ληξουρίου.

11:30 Μουσική εκδήλωση με dj στον προαύλιο χώρο του Πετριτσειου Γυμνασίου.

16:00 Παρουσίαση και Διακόσμηση της πόλης μας με τις μεγάλες καλλιτεχνικές δημιουργίες των παιδιών του Πετριτσείου Γυμνασίου Ληξουρίου. Διοργάνωση Άγγελος Ευθυμίου καθηγητής Εικαστικών και Ρίτα Μουρελάτου.

Σάββατο 5/3

Έκθεση Αποκριάτικης Μάσκας και Καρναβαλικών Κατασκευών από τους μαθητές του 1ου και 2ου Δημοτικού Σχολείου Ληξουρίου και Δημοτικού Αγ. Θέκλης στις 11:00 στην Κεντρική πλατεία Ληξουρίου. Συντονίζουν Γιάννα Ευαγγελάτου, Ευαγγελία Δελλαπόρτα και Γιώτα Κοζομπόλη.

Κυριακή 6/3

Ελάτε όλοι από το πρωί στην Κεντρική πλατεία Ληξουρίου να μας διασκεδάσουν τα χορευτικά συγκροτήματα του νησιού μας .Ύστερα θα παρακολουθήσετε ένα σκετσάκι έκπληξη με πρωταγωνιστές που θα προβληθούν παντού και έπειτα μείνετε μαζί μας για να ταξιδέψουμε με την μουσική του συγκροτήματος Monte Nero.

Καλή Διασκέδαση σε όλους και μην ξεχνάμε ότι σε όλες τις εκδηλώσεις πρέπει να τηρούμε τα υγειονομικά μέτρα για να παραμείνουμε όλοι ασφαλείς.

Το Καρναβάλι αυτό είναι αφιερωμένο στον Κυριάκο Ευαγγελατο που συμμετείχε παντα ενεργά στο Καρναβάλι και μας άφησε τόσο νωρίς.

Καλές Απόκριες!


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250