Ο Βασίλης Κεκάτος σχολιάζει την νέα του σειρά που θα προβληθεί στο MEGA

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 12 Οκτωβρίου 2021 23:11

Ο Βασίλης Κεκάτος σχολιάζει την νέα του σειρά που θα προβληθεί στο MEGA

Μετά από έναν χρόνο σιωπηλής εργασίας, έμπνευσης και επιμονής, έχω τη μεγάλη χαρά να ανακοινώσω πως η νέα μου mini σειρά με τίτλο Milky Way έρχεται στο Mega Tv σε παραγωγή της Foss Productions.
Με φόντο τις σκληρές συνθήκες σε μια ανώνυμη ορεινή πόλη, οι ήρωες ενήλικες που ζουν προσκολλημένοι στο παρελθόν και οι έφηβοι που προσπαθούν να βρουν το δρόμο τους για το μέλλον, πλάθουν το ψηφιδωτό μιας κοινωνίας που έχει μάθει να κρύβεται πίσω από τα μυστικά της για να επιβιώσει. Με πυρήνα του ένα ιδιαίτερα ευαίσθητο κοινωνικά θέμα, το «Milky Way» θα προσκαλέσει το θεατη σε έναν καινούριο γαλαξία, που ενυπάρχει μέσα στον δικό μας.
Με την κινηματογραφική μου ομάδα που έχουμε συνυπογράψει όλες μου τις ταινίες, μοναδικούς καινούριους συνεργάτες, ένα υπέροχο cast ηθοποιών το οποίο θα ανακοινωθεί στην πορεία και το πολύτιμο δυναμικό της Foss, δουλέψαμε και δουλεύουμε καθημερινά για να φτιάξουμε κάτι πολύ όμορφο που ανυπομονώ να μοιραστώ μαζί σας σύντομα.
Ευχαριστώ τους ανθρώπους μου, που είναι πάντα πλάι μου και πιο πολύ τους ηθοποιούς, τους παραγωγούς μου Stelios Cotionis και Vasilis Chrysanthopoulos και το Mega για την εμπιστοσύνης τους σε κάτι τόσο μεγάλο.


Ετικέτες: