«Τρικλοποδιά» στον Μιχαλάτο βάζει η πλευρά Παρίση - Η ανφαίρ εκλογική κίνηση

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 10 Μαΐου 2019 10:01

«Τρικλοποδιά» στον Μιχαλάτο βάζει η πλευρά Παρίση - Η ανφαίρ εκλογική κίνηση

Στη ζωή η… τρικλοποδιά δεν ξέρεις από πού θα σου έρθει. Πολύ περισσότερο, στις εκλογές όταν η νυν δημοτική αρχή εμφανίζεται στριμωγμένη στο καναβάτσο και προσπαθεί να πάρει το χώρο της, χρησιμοποιώντας ακόμα και αθέμιτες τακτικές.
Όπως θα γνωρίζετε, την κεντρική προεκλογική του ομιλία ανακοίνωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Αργοστολίου με την Δημοτική Συμπολιτεία, Θεόφιλος Μιχαλάτος, καθώς απέστειλε έγγραφο στη δημοτική αρχή ζητώντας να πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 24 Μάιου στην κεντρική πλατεία Αργοστολίου στις 20.00. 

Αμέσως μετά την παραλαβή του αιτήματος από την πλευρά του Παρίση, απ' ότι μάθαμε και υπό το φόβο της διαφαινόμενης ήττας με "κάτω τα χέρια" στις δημοτικές εκλογές, αναζήτησε άμεσα τρόπο προκειμένου, είτε να ματαιώσει την προεκλογική ομιλία του Μιχαλάτου, είτε να προκαλέσει προβλήματα και σύγχυση.

Πληροφορίες αναφέρουν οι αξιωματούχοι του δήμου θα δώσουν άδεια να γίνει και δεύτερη συγκέντρωση δίπλα από το συγκεκριμένο χώρο!!! Με την κίνηση αυτή θα επιδιώξουν, αφενός να δημιουργήσουν μια άνευ προηγουμένου αναστάτωση στο κέντρο της πόλης και αφετέρου, να μπερδέψουν τους δημότες αναφορικά με τον "αέρα νίκη" που διαθέτει ο συνδυασμός του Θεόφιλου Μιχαλάτου.   

Αν μη τι άλλο, θα είναι μια κίνηση ανφαίρ σε περίπτωση την οποία επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες...

Χ.Κ.

kefaloniatimes.gr