Επίδομα 534 ευρώ: Ανοιξε η πλατφόρμα για δηλώσεις καλλιτεχνών

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 13 Μαΐου 2021 19:35

Επίδομα 534 ευρώ: Ανοιξε η πλατφόρμα για δηλώσεις καλλιτεχνών

PEXELS

Ανοιξε η πλατφόρμα του ΠΣ ΕΡΓΑΝΗ για να λάβουν οι επαγγελματίες της τέχνης τα 534 ευρώ

Ανοιξε σήμερα Τετάρτη 12 Μαΐου η πλατφόρμα του ΠΣ ΕΡΓΑΝΗ για τους επαγγελματίες της τέχνης και του πολιτισμού προκειμένου να υποβάλλουν μονομερείς δηλώσεις για την καταβολή της αποζημίωσης των 534 ευρώ για τον μήνα Μάρτιο. 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας, την Τετάρτη 12 Μαΐου οι καλλιτέχνες- επαγγελματίες της τέχνης και του πολιτισμού που είναι εγγεγραμμένοι στην ειδική πλατφόρμα artandcultureprofessionals.services.gov.gr στο ΠΣ ΕΡΓΑΝΗ του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, έως και την 10/1/2021 και είναι δικαιούχοι αποζημίωσης ειδικού σκοπού, μπορούν να υποβάλλουν μονομερείς υπεύθυνες δηλώσεις για τον μήνα Μάρτιο 2021 . Η προθεσμία υποβολής των δηλώσεων ισχύει έως τις 19 Μαΐου 2021.

Ταυτόχρονα προωθείται προς υπογραφή η Κοινή Υπουργική Απόφαση για την παράταση της χορήγησης της αποζημίωσης ειδικού σκοπού για τους καλλιτέχνες και για τον μήνα Απρίλιο. Όσον αφορά στο άνοιγμα της πλατφόρμας για τον Απρίλιο θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση από το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων.
fraport-mobile