Την Παρασκευή 14/5 ξεκινούν οι αιτήσεις για την ενίσχυση επιχειρήσεων εστίασης

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 12 Μαΐου 2021 20:57

Την Παρασκευή 14/5 ξεκινούν οι αιτήσεις για την ενίσχυση επιχειρήσεων εστίασης

Μπήκαν οι υπογραφές για την ενίσχυση επιχειρήσεων εστίασης, με τις αιτήσεις να ξεκινούν την Παρασκευή 14/5 στις 10:00, ενώ θα παραμείνουν ανοιχτές μέχρι τέλος Ιουλίου.

«Σήμερα υπέγραψα με τον 'Αδωνι Γεωργιάδη την Υπουργική Απόφαση για την ενίσχυση επιχειρήσεων εστίασης που χρηματοδοτείται από πόρους του ΕΣΠΑ. Η υποβολή αιτήσεων ξεκινάει Παρασκευή 14/5 και ώρα 10:00 και μέχρι 30/7 και ώρα 15:00», αναφέρει σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Γιάννης Τσακίρης.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΓΣΕΒΕΕ:

«Ττην Παρασκευή 14 Μαΐου 2021 θα τεθεί σε λειτουργία η πλατφόρμα για την υποβολή των αιτήσεων της κρατικής ενίσχυσης του Κλάδου της Εστίασης για προμήθεια πρώτων υλών.

Η πλατφόρμα θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι 31 Ιουλίου. Με την υποβολή της αίτησης στην πλατφόρμα θα εμφανίζεται το ποσό που δικαιούται ο κάθε δικαιούχος, ώστε να διευκολυνθεί ο προγραμματισμός των επιχειρήσεων.

Παράλληλα, εάν ένας δικαιούχος θεωρεί ότι δεν θα μπορέσει να καλύψει το σύνολο του ποσού της χρηματοδότησης με τιμολόγια και αποδείξεις θα μπορεί να αιτηθεί ποσό ανάλογο με τις ανάγκες του.

Η υποβολή των τιμολογίων για την επιδότηση θα μπορεί να πραγματοποιηθεί μέχρι 31 Δεκεμβρίου 2021».

dikaiologitika.gr