Εντυπωσιακός γάμος στο Αργοστόλι! Με βαρκάκι έφτασε η νύφη! Χρόνη & Σοφία να ζήσετε! (εικόνες)

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 26 Ιουνίου 2021 18:33

Εντυπωσιακός γάμος στο Αργοστόλι! Με βαρκάκι έφτασε η νύφη! Χρόνη & Σοφία να ζήσετε! (εικόνες)

O Χρόνης Πολίτσης, προπονητής του ΑΣΕΑ Κεφαλονιάς και Ομοσπονδιακός Προπονητής της Εθνικής Ομάδας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης ΑμέΑ και η αγαπημένη του κεφαλονίτισσα Σοφία Μελέτη, ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας της Σισσιώτισσας στο Αργοστόλι το μεσημέρι του Σαββάτου και ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου, σε μια εντυπωσιακή γαμήλια τελετή!

Η νύφη άλλωστε έκανε εντυπωσιακή εμφάνιση φτάνοντας στην εκκλησία με βαρκάκι από την λιμνοθάλασσα του Κουτάβου, με την συνοδεία κανταδόρων, με τον κόσμο να χειροκροτεί το ευτυχισμένο ζευγάρι!

Στην τελετή το παρών έδωσαν και αθλητές της Εθνικής Ομάδας και του ΑΣΕΑ Κεφαλονιάς, Καννέλης Μάριος Χατζηκυριάκος και Λευτέρης Μαύρης, καθώς και ο επίτιμος Πρόξενος της Σερβίας στην Κεφαλονιά και σύμβουλος Πολιτισμού Δήμου Αργοστολίου Βίκτωρας Ρουχωτάς, με τον οποίο ο Χρόνης Πολίτσης έχει κοινούς «δεσμούς» από την Σερβία!

Αντί δεξίωσης, ακολούθησε ένα υπέροχο Beach Party στο Cafe Bar “Tratamento” στον Άγιο Θωμά, με δροσερά ποτά, βουτιές και υπέροχη μουσική, με τον DJ  Nik Polato αλλά και τον... Χρόνη (X-roni) που όπως διαπιστώσαμε είναι πολυτάλαντος!

Χρόνη και Σοφία να ζήσετε ευτυχισμένοι και αγαπημένοι σε όλη σας την ζωή και επιτυχίες σε ο,τι κάνετε!

Aπαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς την άδεια του INKEFALONIA.GR 

1234568910

17

1112131415




00 inkefalonia general ad 300X250