Αγνώριστη η Ντέμι Μουρ μετά από πλαστική στο πρόσωπο [εικόνες]

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2021 18:59

Αγνώριστη η Ντέμι Μουρ μετά από πλαστική στο πρόσωπο [εικόνες]

Εκανε νέα πλαστική η Ντέμι Μουρ; Η φημολογία φούντωσε μετά την τελευταία της εμφάνιση στο σόου του οίκου Fendi στην Εβδομάδα Υψηλής Ραπτικής στο Παρίσι.

Η 58χρονη ηθοποιός εμφανίστηκε στην πασαρέλα σχεδόν αγνώριστη, αφήνοντας έκπληκτους τους θεατές που παρακολουθούσαν διαδικτυακά το σόου του ιταλικού οίκου μόδας.

Ντέμι Μουρ αγνώριστη στο σόου του Fendi

Η Ντέμι Μουρ περπάτησε στην πασαρέλα με ένα εντυπωσιακό μαύρο σύνολο, στην πρώτη κολεξιόν του Kim Jones για τον Fendi, μαζί με πολλά ακόμη γνωστά τοπ μόντελ.

Ντέμι Μουρ αγνώριστη στο σόου του Fendi

Η εμφάνιση της Ντέμι Μουρ, όμως, σε λίγα λεπτά έγινε viral, προφανώς για τους λάθους λόγους, με το Twitter να αναρωτιέται αν έχει κάνει πλαστική.

«Δεν θα μου πέρναγε από το μυαλό ότι ήταν ο Ντέμι Μουρ, αν δεν έβλεπα το όνομά της γραμμένο στην οθόνη», έγραψε ένας χρήστης, ενώ κάποιος άλλος αναρωτήθηκε: «Φταίνε όλα αυτά τα κακά φίλτρα; Ή φταίει το φριχτό contouring». Και κάποιος άλλος έγραψε παίζοντας με το όνομα της ηθοποιού «Demi NoMoore plastic surgery», δηλαδή Ντέμι Μουρ μην κάνεις άλλη πλαστική και πρόσθεσε «αυτό είναι ντροπή. Εύχομαι οι γυναίκες να αφήνουν τους εαυτούς τους να γερνούν όμορφα. Είναι πολύ πιο ελκυστικό από ότι να αρχίσουν να πειράζουν το πρόσωπό τους».

«Δυστυχώς η Ντέμι Μουρ που ήταν όμορφη τώρα είναι παράδειγμα γιατί να μην κάνεις πλαστική», έγραψε κάποιος ακόμη ένα ένα άλλο σχόλιο ανέφερε: «Αυτή είναι η πλήρης αυτοκαταστροφή. Αυτό είναι επώδυνη ανασφάλεια. Αυτό είναι απόλυτη έλλειψη εμπιστοσύνης. Τι στον κόσμο σας κάνει να το κάνετε αυτό στο πρόσωπό σας;» και τα σχόλια δεν είχαν τελειωμό.

To 2007 η Ντέμι Μουρ δήλωνε ότι δεν έχει κάνει ποτέ κάποια πλαστική ενώ μόλις το 2019 ανέφερε ότι «αγκαλιάζει» τη φυσική διαδικασία γήρανσης, παρόλο που παραδέχθηκε ότι υπήρχαν στιγμές που κοίταζε στον καθρέφτη και δεν αναγνώριζε τον εαυτό της.

«Αυτά που προκαλεί η βαρύτητα δεν μου αρέσουν. Τυχαίνει να κοιτάζω κάπου κάπου τον καθρέφτη και να λέω, "Ψέματα, δεν μοιάζω έτσι"».

 iefimerida.gr




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250