Η πιο ακριβή βίλα στην Ελλάδα είναι στην Σαντορίνη & κοστίζει €2625 την βραδιά (εικόνες)

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 26 Μαΐου 2020 12:47

Η πιο ακριβή βίλα στην Ελλάδα είναι στην Σαντορίνη & κοστίζει €2625 την βραδιά (εικόνες)

Τα πάντα στη ζωή φίλοι μου είναι θέμα προσφοράς και ζήτησης.

Άρα το θέμα αν αξίζει η βίλα στην Σαντορίνη το λένε και οι ταξιδιώτες που την επιλέγουν αλλά και τα σχόλια των ανθρώπων που έκαναν τον κόπο να γράψουν την άποψη τους στη booking!

Ναι όντως, είναι διθυραμβικά τα σχόλια όμως αν θέλετε την γνώμη μου επειδή πριν από 10 χρόνια είχα την χαρά να μείνω για 2 βράδια στην Οία και στα συγκεκριμένα συγκροτήματα, σας λέω ότι τα σχόλια είναι φτωχά για να περιγράψεις την μαγεία που μπορεί να ζήσει κάποιος εκεί.

Πάντως είναι σίγουρο ότι στην Σαντορίνη και στην Οία υπάρχουν ξενοδοχεία ακόμη και με €100 με εξαιρετική θέα και καλή τοποθεσία. Γενικά το νησί έχει καταλύματα για κάθε πορτοφόλι. Όποτε ας απολαύσουμε τις καταπληκτικές φωτογραφίες σε μια βίλα που ίσως δεν μπορέσουμε να πάμε ποτέ! 

Το Katikies Hotel βρίσκεται στον βράχο της Οίας, 90μ. πάνω από τα καταγαλανά νερά του Αιγαίου Πελάγους, και προσφέρει 2 εστιατόρια, το Seltz Champagne Restaurant & Bar και το Mikrasia Restaurant. Οι πισίνες υπερχείλισης έχουν εκπληκτική θέα στην Καλντέρα. 

Δείτε τις φωτογραφίες

Η μαγευτική θέα στο Αιγαίο από το Katikies SantoriniΣτο εσωτερικό του Katikies SantoriniΗλιόλουστη κρεβατοκάμαρα στο Katikies SantoriniΠισίνα, θεά και Αιγαίο, Katikies SantoriniΤο Katikies Santorini από ψηλάΕξαιρετικό πρωινό στο Katikies Santorini στον εξωτερικό χώρο με θέα το απέραντο μπλε της θάλασσαςΣε κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική είναι χτισμένο το Katikies SantoriniΠολυτελές μπάνιο στο Katikies Santorini

Όλα τα ολόλευκα δωμάτια διαθέτουν ιδιωτική βεράντα με υπέροχη θέα στη θάλασσα. Καθένα περιλαμβάνει επίσης κλιματισμό, δορυφορική τηλεόραση και CD player. Θα βρείτε μίνι μπαρ, μίνι κελάρι κρασιών και ψυγείο. 

Στις εγκαταστάσεις του boutique ξενοδοχείου υπάρχουν υπαίθρια και εσωτερικά υδρομασάζ και πισίνες. Παρέχεται δωρεάν WiFi σε όλους τους χώρους. 

Σερβίρεται αμερικάνικο πρωινό με σαμπάνια στο δωμάτιό ή στην ιδιωτική σας βεράντα. Προσφέρονται δωρεάν κρασί και φρούτα για το καλωσόρισμα. 

Το Katikies Santorini απέχει 18χλμ. από το αεροδρόμιο της Σαντορίνης και από το λιμάνι του Αθηνιού.

Τι άρεσε πιο πολύ στους επισκέπτες:

«Η τοποθεσία είναι μαγική… Το πρωινό και το δείπνο είναι καταπληκτικά… Το προσωπικό είναι φιλικό και εξαιρετικά δροσερό. Η Αθηνά είναι καταπληκτική μάνατζερ. Αυτό είναι μακράν ένα από τα ωραιότερα ξενοδοχεία 5 αστέρων που έχω πάει. »

«Η θέα στο πρωινό ήταν καταπληκτική. Ελέγξαμε όλο το νησί και συμπεράναμε ότι το ξενοδοχείο μας είχε την καλύτερη θέα στο ηλιοβασίλεμα και γενικά.»

«Καταπληκτικός μπουφές κάθε πρωί και επίσης μενού με νόστιμες επιλογές, αν θέλετε να παραγγείλετε από αυτό. Το φαγητό ήταν απίστευτο!»

travelstyle.gr




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250