Σ. Ρουβάς – Κ. Ζυγούλη: Το κυριακάτικο τραπέζι και οι βόλτες με τα παιδιά!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 08 Νοεμβρίου 2012 10:49

Σ. Ρουβάς – Κ. Ζυγούλη: Το κυριακάτικο τραπέζι και οι βόλτες με τα παιδιά!

Σε λιγότερο από δύο μήνες αναμένεται να έρθει στον κόσμο η δεύτερη κόρη του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη! Το ζευγάρι που μετρά 9 χρόνια σχέσης έχει καταφέρει να δημιουργήσει μία πολύ ευτυχισμένη οικογένεια και σύμφωνα με όσα έχει δηλώσει ο τραγουδιστής κατά καιρούς θα αποκτήσει κι άλλα μέλη...





Ο Σάκης και η Κάτια αγαπούν πολύ τα παιδιά τους και φροντίζουν να τους κάνουν όλα τα χατίρια αλλά και να καλύπτουν όλες τις ανάγκες τους. Το πρωί της περασμένης Κυριακής, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε το ζευγάρι να κάνει τα ψώνιο του σε γνωστό ιχθυοπωλείο της Νέας Μάκρης.



“Για τον Σάκη και την Κάτια έχουν ιδιαίτερη σημασία οι κυριακάτικες οικογενειακές στιγμές γύρω από το τραπέζι, μαζί με τα παιδιά τους”, λέει στο περιοδικό OK! άνθρωπος από το φιλικό περιβάλλον του ζευγαριού.



Οι ωραίες που περνούν όλες μαζί όταν ο τραγουδιστής δεν δουλεύει είναι πολύτιμες! Τις υπόλοιπες η εγκυμονούσα μανούλα απολαμβάνει τις βόλτες με τα παιδιά βόλτες στη Ραφήνα. Εκεί, την συνάντησε πρόσφατα ο φωτογραφικός φακός του Hello μαζί με τον μικρό Αλέξανδρο και την Αναστασία.



Πηγή: Τlife.gr