Επέστρεψε ο Harry – Έξαλλη η βασίλισσα

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 23 Αυγούστου 2012 12:57

Επέστρεψε ο Harry – Έξαλλη η βασίλισσα

Επέστρεψε σπίτι του χθες ο πρίγκιπας Harry για να αντιμετωπίσει την οργή των... Ανακτόρων και κυρίως της γιαγιάς του βασίλισσας Ελισάβετ, καθώς μετά τη διαρροή των γυμνών φωτογραφιών από τη σουίτα του στο Λας Βέγκας έχει ξεσπάσει... πόλεμος! Σύμφωνα με πηγές μέσα από το Παλάτι η Ελισάβετ και οι λοιποί γαλαζοαίματοι είναι σοκαρισμένοι από τον έξαλλο τρόπο διασκέδασης του νεαρού πρίγκιπα που εξέθεσε εν τέλει τον ίδιο αλλά και τα Ανάκτορα.

Ο πατέρας του, πρίγκιπας Κάρολος έδωσε εντολή στους δικηγόρους του να εμποδίσουν τη δημοσίευση των ντροπιαστικών φωτογραφιών του μικρότερου γιου του σε οποιοδήποτε βρετανικό μέσο ενημέρωσης, διαφορετικά θα λάμβανε νομική δράση εναντίον τους. Κάποιος «φίλος» του πρίγκιπα έβγαλε τα ντροπιαστικά στιγμιότυπα και τα πούλησε σε ιντερνετικό περιοδικό για να διαδοθούν στα μέσα ολόκληρου του πλανήτη, ώστε τα... οπίσθια και όχι μόνο του νεαρού πρίγκιπα να κοσμούν σήμερα τα εξώφυλλα πολλών κουτσομπολίστικων περιοδικών.

Η διαρροή αυτή προκαλεί προβληματισμό στα Ανάκτορα καθώς απορούν πώς οι άνδρες ασφαλείας του Harry επέτρεψαν σε κάποιον άγνωστο να βγάλει αυτές τις φωτογραφίες χωρίς να τον αντιληφθούν κι εν συνεχεία να τις πουλήσει. Από την πλευρά του ο πρίγκιπας δεν φαίνεται να ενοχλείται και τόσο... για την ακρίβεια όπως λένε οι φίλοι του σύμφωνα με την Daily Mail... δεν ιδρώνει και το αυτί του... Αντιθέτως αισθάνεται «πολύ αισιόδοξος». «Δεν το πήρε και κατάκαρδα, όπως καταλαβαίνω» ανέφερε ένας από τους φίλους του. Πηγή μέσα από τα Ανάκτορα ανέφερε ότι ο πρίγκιπας «έχει πολύ πληθωρικό χαρακτήρα κι επρόκειτο για αποκλειστικά ιδιωτικές διακοπές».

Όσο για τον πρίγκιπα Κάρολο... τρέχει να μαζέψει τα αμάζευτα, ενώ εκπρόσωπός του επιμένει ότι ο Harry ήταν σε «εντελώς ιδιωτικές στιγμές» και τόνισε ότι «απαιτούσε να σεβαστούν την ιδιωτικότητά του μέσα στη σουίτα του».

Ο Harry προσγειώθηκε στο Χίθροου στις 4 το απόγευμα χθες κι αν και υπήρχαν εικασίες ότι θα τον έσερναν μέχρι τη Σκωτία για να απολογηθεί τόσο στη γιαγιά του όσο και στον πατέρα του που απολαμβάνουν τις διακοπές τους, πηγές ανέφεραν ότι δεν είχαν κάποια ενημέρωση γι' αυτό. Ωστόσο, σίγουρα αναμένεται τόσο ο ίδιος όσο και οι σωματοφύλακές του της Σκότλαντ Γκαρντ θα λογοδοτήσουν για το πώς βρέθηκε να γλεντά γυμνός παρέα με αρκετές κοπέλες και επετράπη να τον φωτογραφήσουν ή και να το τραβήξουν και βίντεο.

Στο μεταξύ, η θεωρία ότι οι φωτογραφίες είναι προϊόν πλαστογραφίας καταρρίπτεται τόσο από το γεγονός ότι ο ίδιος ο πρίγκιπας δεν έχει διαψεύσει ακόμη κάτι, ενώ στο στήθος του φορά το μενταγιόν, αγαπημένο κόσμημα που φορά πάντα ο Harry επειδή φέρεται να του το χάρισε η πρώην αγαπημένη του Chelsy Davy.

Ο πρώην γραμματέας της βασίλισσας αναφέρθηκε στο γεγονός λέγοντας ότι ο νεαρός πρίγκιπας είναι «ξαμολημένο κανόνι και δεν πρέπει να τον αφήνουν μόνο». Ο βουλευτής των Εργατικών Stephen Pound πρόσθεσε: «Αυτή είναι η πρώτη φορά για κάτι τέτοιο για τους γαλαζοαίματους και νέο χαμηλό για την ομάδα ασφαλείας του πρίγκιπα».

Πηγή: real.gr