Πάτρα: Σεξ σε δημόσια θέα - Το καρναβάλι τους απογείωσε την ερωτική λίμπιντο!

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 20 Ιανουαρίου 2014 14:50

Πάτρα: Σεξ σε δημόσια θέα - Το καρναβάλι τους απογείωσε την ερωτική λίμπιντο!

Λίγες ώρες μετά τα πυροτεχνήματα "έσκασαν" και τα...αναφιλητά για ερωτευμένο ζευγάρι εφήβων

«Καρναβάλι ονειρεμένο» και δεκάδες νέοι και νέες φαίνεται ότι περίμεναν πως και πως να έρθει η έναρξη του Πατρινού Καρναβαλιού.

Για τον λόγο αυτό προφανώς ξεχύθηκαν στους δρόμους της Πάτρας και στα μαγαζιά της , το Σάββατο το βράδυ με τις περισσότερες από τις νεαρές κοπέλες να έχουν ντυθεί ιδιαίτερα σέξι, μασκαρεμένες ή όχι,  βγάζοντας τα όλα «φόρα παρτίδα» καλωσορίζοντας έτσι τον βασιλιά Καρνάβαλο.

Ένα νεαρό ζευγάρι πάντως φαίνεται ότι περίμενε την έναρξη του Πατρινού Καρναβαλιού για να βγάλει τα …μάτια του και μάλιστα σε δημόσια θέα. Το ζευγάρι, σύμφωνα με μαρτυρίες,  λίγες ώρες μετά την τελετή έναρξης του Πατρινού Καρναβαλιού, προχώρησε σε ερωτικές περιπτύξεις κάτω από τις σκάλες της Τριών Ναυάρχων.

Ο νεαρός και η νεαρή (με δυσκολία ξεπερνούσαν τα 17 με 18), προφανώς άναψαν με τον ερχομό του καρνάβαλου και η καρναβαλική τους διάθεση απογείωσε στα ύψη την ερωτική τους λίμπιντο, αφού δεν έμειναν απλά και μόνο στα χάδια, στα φιλιά και στις περιπτύξεις, αλλά το έκαναν κανονικά με την κοπέλα να έχει καβαλήσει τον άνδρα και τον τελευταίο να κάνει όλες τις σχετικές κινήσεις της σεξουαλικής συνεύρεσης στα… όρθια.

Το σκηνικό έγινε κατά τις 1 η ώρα, το σημείο ήταν σκοτεινό, αλλά με τον κόσμο που είχε το Σάββατο βράδυ τόσο η Πάτρα, όσο και η συγκεκριμένη περιοχή, δεν ήταν δυνατόν το σεξ σε δημόσια θέα, έστω και στα… κρυφά, να μην γίνει αντιληπτό από  κάποιους περαστικούς.

Οι περαστικοί το αντιμετώπισαν με επιείκεια λέγοντας με χιουμοριστική διάθεση: «Πάει γίναμε Ρίο Ντι Τζανέιρο και είμαστε ακόμα στην αρχή του καρναβαλιού…». Και εδώ που τα λέμε το όλο σκηνικό θύμιζε κάτι από samba, Ρίο και Brazil!

patrasevents.gr




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ