Η Madonna έρχεται στην Ιθάκη! Τι έχει ζητήσει;

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 02 Ιουλίου 2013 23:39

Η Madonna έρχεται στην Ιθάκη! Τι έχει ζητήσει;

Επί ποδός το νησί για να υποδεχτεί την superstar!

Η Madonna ξαναβρίσκει την Ιθάκη της! Η βασίλισσα της ποπ, σε λίγες μέρες φτάνει στο νησί του Οδυσσέα για να περάσει χαλαρές διακοπές με τα παιδιά της και τον 24χρονο σύντροφό της Brahim Zaibat.

Η Madonna έρχεται στο Ιόνιο με ιδιωτική θαλαμηγό, όπως αναφέρθηκε στη Μεσημεριανή Μελέτη, που θα αγκυροβολήσει στην αγαπημένη της παραλία στο Σχίνο. Η superstar θα μείνει στο αρχοντικό γνωστής οικογενείας στo Βαθύ, καθώς μπροστά ακριβώς υπάρχει ιδιωτικός κολπίσκος που δεν είναι προσβάσιμος στο κοινό.

Ολόκληρο το νησί είναι επί ποδός για τη μεγάλη άφιξη, ενώ το λιμενικό έχει ενισχυθεί από τα έξι άτομα στα 24. Το Material Girl θα έχει στη διάθεσή του έμπειρους δασκάλους θαλάσσιων σπορ κι έναν personal trainer.

Ζήτησε οι τοίχοι της βίλας να είναι βαμμένοι λευκοί -το αγαπημένο της χρώμα-, να έχει στρωθεί λευκή μοκέτα και σε όλα τα δωμάτια να υπάρχουν βάζα με λευκά λουλούδια. Η ασφάλειά της θα φροντίσει να λάβει τα απαραίτητα μέτρα για να μην καταφέρει κανείς να την πλησιάσει, ώστε η Madonna να ...συναντήσει επιτέλους την Ιθάκη της...

http://www.zappit.gr

 




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250