Νίκος Βέρτης μιλάει για όσους αμφισβητούν τη σεξουαλική του ταυτότητα - Γιατί δεν τον έχουμε δει με κάποια σύντροφο;

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 23 Μαΐου 2013 11:15

Νίκος Βέρτης μιλάει για όσους αμφισβητούν τη σεξουαλική του ταυτότητα - Γιατί δεν τον έχουμε δει με κάποια σύντροφο;

"Καλώς ή κακώς έχω μεγαλώσει στην Ολλανδία που σε αυτά τα ζητήματα είναι λίγο πιο ανοιχτά τα μυαλά τους και δεν χρειάζεται να κρυφτείς για κάτι".Στο περιοδικό ΕΓΩ και την Κατερίνα Μπούσιου μιλάει αυτή την εβδομάδα ο Νίκος Βέρτης και δίνει τις απαντήσεις του στα κατά καιρούς σχόλια που αμφισβητούν τη σεξουαλική του ταυτότητα, αλλά και γιατί δεν τον έχουμε δει μέχρι τώρα με κάποια σύντροφο.

Όταν μερικοί φτάνουν στο σημείο να σας "φωτογραφίσουν" σε σχόλιό τους, να αμφισβητήσουν ακόμη και τη σεξουαλική σας ταυτότητα; Να δημιουργήοσυν φήμες; Αυτό δεν μπορεί να το ανεχτεί κάποιος...

Ε, αυτά είναι αστεία και γελάμε. Δεν μπορείς μεν να τα αντέχεις όλα αυτά, αλλά ούτε και να τα πάρεις στα σοβαρά. Όταν κάποιος τα έχει πολύ καλά με τον εαυτό του, δεν χρειάζεται να αποδείξει ποιος είναι. Απλά δεν ασχολούμαι. Άλλωστε, καλώς ή κακώς έχω μεγαλώσει στην Ολλανδία, όπου σε αυτά τα ζητήματα είναι λίγο πιο ανοιχτά τα μυαλά τους και δεν χρειάζεται να κρυφτείς για κάτι. Όπως και με τα ναρκωτικά, που είναι ελεύθερα και επιτρέπονται. Μεγαλώσαμε μέσα σε αυτά και όμως δεν τα ακουμπήσαμε ποτέ.

Δεν σας έχουμε δει ποτέ με κάποια σύντροφό σας. Το αποφεύγετε...

Δεν ήθελα ποτέ να παρουσιάσω μια σχέση μου δημόσια, όσο μεγάλη και σοβαρή και αν ήταν. Η γυναίκα αυτή δεν θα ήθελα να αισθανθεί ως η Νο 2, να συγκριθεί με κάποια προηγούμενη ή επόμενη. Αυτή που θα παντρευτώ θέλω να είναι η Νο 1 γυναίκα για μένα. Θέλω να είμαι "παρθένος" στα media όταν βγω δημόσια μαζί της, αλλά εκείνη θα είναι η μία και μοναδική γυναίκα της ζωής μου.

Πηγή: http://www.zappit.gr