Βασίλης Καρράς: Αγνώριστος μετά την περιπέτεια με την υγεία του

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2023 13:21

Βασίλης Καρράς: Αγνώριστος μετά την περιπέτεια με την υγεία του

Ο Βασίλης Καρράς έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά την περιπέτεια που αντιμετώπισε με την υγεία του.

Ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής βρέθηκε σε γνωστή ψαροταβέρνα στην Καλαμαριά στη Θεσσαλονίκη, όπου φωτογραφήθηκε με τον ιδιοκτήτη του καταστήματος.

Ο Βασίλης Καρράς ήταν ευδιάθετος, με λευκά μαλλιά και μούσια, ενώ έχει χάσει αρκετά κιλά, με αποτέλεσμα να απέχει πολύ από την εικόνα που τον έχουμε συνηθίσει, όπως βλέπουμε στη φωτογραφία που εξασφάλισε η εφημερίδα “Espresso”.

Επίσης, η εκπομπή “Το Πρωινό” του ΑΝΤ1 πρόβαλε άλλη μία φωτογραφία από αυτήν τη δημόσια εμφάνιση του Βασίλη Καρρά, ο οποίος πράγματι μοιάζει αγνώριστος μετά την απώλεια των κιλών.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας “ONtime” τον Νοέμβριο, ο γνωστός τραγουδιστής χειρουργήθηκε στο “Διαβαλκανικό” νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας. Σημειώνεται ακόμη ότι ο Βασίλης Καρράς είχε άλλη μία περιπέτεια με την υγεία του τον περασμένο Μάρτιο, όταν αισθάνθηκε αδιαθεσία και έντονο πόνο στο στομάχι, κατά τη διάρκεια εμφάνισης του σε νυχτερινό κέντρο στο Ηράκλειο Κρήτης, με αποτέλεσμα να διακομιστεί στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο.

www.instyle.gr