Συγκινεί ο Τάσος Κωστής: «Έκανα χημειοθεραπείες και δούλευα παράλληλα» - «Ήμουν άλλος άνθρωπος στη σκηνή»

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 04 Ιανουαρίου 2023 14:28

Συγκινεί ο Τάσος Κωστής: «Έκανα χημειοθεραπείες και δούλευα παράλληλα» - «Ήμουν άλλος άνθρωπος στη σκηνή»

EUROKINISSI.GR

Ο ηθοποιός, Τάσος Κωστής έδωσε συνέντευξη κι αναφέρθηκε - μεταξύ άλλων - στην περιπέτεια υγείας, που κατάφερε και ξεπέρασε.

Συγκεκριμένα, ο αγαπημένος ηθοποιός, μιλώντας στο MEGA, είπε:

«Το πρόβλημα υγείας μου το είδα σε έναν προληπτικό έλεγχο» ανέφερε αρχικά ο Τάσος Κωστής, μιλώντας για τον καρκίνο στο έντερο με τον οποίο διεγνώσθη

Όπως αποκάλυψε την περίοδο που έκανε χημειοθεραπείες δούλευε παράλληλα. «Ανέβαινα στην σκηνή με πολύ χαμηλό αιματοκρίτη, αλλά όταν ανέβαινα στη σκηνή γινόμουν άλλος άνθρωπος» είπε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος στην πετυχημένη σειρά «Ρετιρέ», ο Τάσος Κωστής θυμάται: «Ο Γιάννης Δαλιανίδης μας κυνηγούσε με την Έλντα (Πανοπούλου), ήμασταν φαγανά παιδιά και τρώγαμε».

«Δεν βλεπόμαστε με την Έλντα Πανοπούλου, έχουμε διαφορετικές ζωές», συμπλήρωσε ο ηθοποιός.

Ερωτώμενος για οικονομικές δυσκολίες που τυχόν έχει αντιμετωπίσει, απαντά πως σήμερα ζει αξιοπρεπέστατα και δεν έχει ανάγκη να δουλέψει. Ωστόσο στο παρελθόν, «όταν ο γιος μου ήταν μικρός, δεν είχαμε να πάρουμε ζάχαρη για το γάλα του».

Ο Τάσος Κωστής είναι παντρεμένος 43 χρόνια. «Παντρευτήκαμε όταν ήταν 21 χρόνων, πιπίνι, είναι εξωτική, μελαχρινή και την λέω ακόμα “κορίτσι μου”» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Είπε πως ποτέ δεν σκέφτηκε να χωρίσει, καθώς η σύζυγός του έχει όλα τα στοιχεία. «Της γκόμενας, της ερωμένης, της μάνας, της συζύγου» σημείωσε ο ηθοποιός.

dikaiologitika.gr
ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ