ΔΙΕΚ Κεφαλονιάς: Δύο ειδικότητες για το Εκπαιδευτικό έτος 2021-2022 (εγγραφές)

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 23 Αυγούστου 2021 13:05

ΔΙΕΚ Κεφαλονιάς: Δύο ειδικότητες για το Εκπαιδευτικό έτος 2021-2022 (εγγραφές)

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΕΚ Γ.Ν. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ

Ενημερώνουμε τους ενδιαφερόμενους που επιθυμούν να φοιτήσουν στο Δ.Ι.Ε.Κ. του ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ ότι για το Εκπαιδευτικό έτος 2021 - 2022 θα λειτουργήσουν δύο ειδικότητες σύμφωνα με την υπ΄αρίθμ    απόφαση Γ.Π.31368/27-5-2021 ΦΕΚ 2426/Β/76-2021 του Υπουργείου Υγείας :

1.  Η ειδικότητα ΒΟΗΘΟΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΤΡΑΥΜΑΤΟΛΟΓΙΑΣ

2.  Η ειδικότητα ΔΙΑΣΩΣΤΗΣ – ΠΛΗΡΩΜΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟΥ

diek2

Η φοίτηση στο ΔΙΕΚ παρέχεται ΔΩΡΕΑΝ.

-Δικαίωμα εγγραφής έχουν οι απόφοιτοι :

1. Κάθε τύπου Λυκείου

2. ΕΠΑΣ

3. ΕΠΑΛ

4. ΣΕΚ

5. ΤΕΕ Β ΚΥΚΛΟΥ

-Παρέχεται αναβολή στράτευσης

-Δεν υπάρχει όριο ηλικίας

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ  ΕΓΓΡΑΦΩΝ:   Από   1η    Σεπτεμβρίου   2021   έως   10 Σεπτεμβρίου 2021.

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ  ΓΙΑ  ΤΗΝ  ΕΓΓΡΑΦΗ:

1.       ΑΙΤΗΣΗ (παρέχεται από το ΔΙΕΚ)

2.       ΑΜΚΑ

3.       ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟ ΛΥΚΕΙΟΥ (Γεν. Λυκείου , ΕΠΑΛ , ΕΠΑΣ , ΣΕΚ, ΤΕΕ Β΄ Κύκλου)

4.       ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ή  ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟΥ

5.       ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

6.       Για την ειδικότητα ΔΙΑΣΩΣΤΗ- ΠΛΗΡΩΜΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟΥ κατοχή διπλώματος οδήγησης Β κατηγορίας. Σε περίπτωση που δεν υπάρχει, υποβάλλεται Υπεύθυνη Δήλωση από τον υποψήφιο, ότι θα το προσκομίσει κατά τη διάρκεια των ετών κατάρτισης στο ΔΙΕΚ.

7.       Για την εγγραφή αλλοδαπών υπηκόων χωρών εκτός Ε.Ε., εντός Ε.Ε. και ομογενών,   απαιτείται η κατάθεση διαβατηρίου ή ταυτότητας ομογενών αντιστοίχως και της άδειας παραμονής για τους υπηκόους χωρών εκτός Ε.Ε.

8.       Σε περίπτωση μη αποφοίτησης από ελληνικό λύκειο ή ΣΕΚ, απαιτείται η   κατάθεση   του   ισότιμου   πρωτότυπου   τίτλου   σπουδών,   επίσημης μετάφρασης αυτού καθώς και της ισοτιμίας του, εκδοθέντων από δημόσια ελληνική υπηρεσία.

Προκειμένου για πολύτεκνο ή τρίτεκνο γονέα ή τέκνο πολύτεκνης ή τρίτεκνης ή μονογονεϊκής οικογένειας, πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης με τους περιορισμούς που τίθενται από την ισχύουσα νομοθεσία.

Οι αιτήσεις των υποψηφίων καταρτιζομένων θα κατατεθούν στην Γραμματεία του ΔΙΕΚ το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου ,οι υποψήφιοι όμως μπορούν να απευθύνονται για πληροφορίες στην Γραμματεία του ΔΙΕΚ τις εργάσιμες ημέρες και στο τηλέφωνο 2671025915.

Για την ειδικότητα ΒΟΗΘΟΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΤΡΑΥΜΑΤΟΛΟΓΙΑΣ οι 15 θέσεις θα καλυφθούν από το μηχανογραφικό δελτίο των υποψηφίων που συμμετέχουν στις πανελλήνιες εξετάσεις και οι υπόλοιπες , σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 4 του Ν.4777/2021, από αιτήσεις υποψηφίων που θα κατατεθούν το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου.

Όσοι υποψήφιοι δεν κατορθώσουν να καταλάβουν κάποια θέση από το μηχανογραφικό δελτίο, μπορούν να υποβάλλουν αίτηση  προς κάλυψη θέσης καταρτιζόμενου το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου.

Το μόνιμο διδακτικό προσωπικό του ΔΙΕΚ με πολυετή εμπειρία στην διδασκαλία των μαθημάτων και οι εξωτερικοί συνεργάτες Ιατροί, Νοσηλευτές, Διοικητικοί του Γενικού Νοσοκομείου Κεφαλληνίας καθώς και οι εκπαιδευτές του   ΕΚΑΒ  εξασφαλίζουν  στους  σπουδαστές  μας   την  γνώση   και   την δεξιοτεχνία  που  θα  τους  καθιερώσουν  ως  αυριανούς  επαγγελματίες  στον χώρο της Υγείας.

Μέλημά μας είναι η αναβάθμιση της εξειδικευμένης γνώσης και η αγάπη προς τον ασθενή με επαγγελματισμό , κατανόηση , ανεκτικότητα , ψυχική και σωματική αντοχή.

ΕΚ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΣ




00 inkefalonia general ad 300X250