Έκοψαν την πρώτη πίτα τους οι Ανεξάρτητοι Έλληνες

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 12 Φεβρουαρίου 2013 11:02

Έκοψαν την πρώτη πίτα τους οι Ανεξάρτητοι Έλληνες

Την πρώτη τους βασιλόπιτα έκοψαν χθες στο ξενοδοχείο «Μουίκης» οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, παρουσία του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου του κόμματος κ. Τέρενς Κουίκ. Το κλίμα ήταν ιδιαιτέρως θερμό, ενώ στην κοπή παραβρέθηκαν και φοιτητές του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων, τους οποίους είχε επισκεφτεί ο κ. Κουίκ στις εγκαταστάσεις της σχολής. Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής

Το παρών στην κοπή έδωσαν και οι πολιτευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων Γιώτα Αποστολάτου, Σταύρος Λυκούδης και Βασίλης Καμπίτσης, με τον τελευταίο που είναι και πρόεδρος της συντονιστική επιτροπής στην Κεφαλονιά να διαβάζει έναν σύντομο χαιρετισμό, η πολιτευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Ευαγγελία Εγγλέζου και πλήθος κόσμου.

Την κοπή έκανε ο πατήρ Ιωάννης Μεσολωράς, εφημέριος του Ι. Ν. Αγ. Σπυρίδωνος Αργοστολίου.

Ο κ. Κουίκ στην ομιλία του αναφέρθηκε στο θέμα που έχει προκύψει με το ΤΕΙ Ιονίων Νήσων τονίζοντας πως: «Ο,τι κερδηθεί για το ΤΕΙ δεν θα είναι ούτε του Δημάρχου, ούτε του βουλευτή, ούτε των πολιτευτών. Δεν θα είναι κανενός κόμματος. Θα είναι νίκη των φοιτητών και γι' αυτούς παλεύουμε» τόνισε χαρακτηριστικά δηλώνοντας πως «μακάρι τα δικά μου τα παιδιά να σπουδάζανε εδώ».

Δείτε παρακάτω το βίντεο και τις φωτογραφίες από την εκδήλωση...

https://www.youtube.com/watch?v=RgmSM5X99EU




00 inkefalonia general ad 300X250