Ο Έπαρχος Ιθάκης στον COSMOS 96,5, για την παραλαβή του Λιμανιού του Πίσω Αετού

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 25 Μαρτίου 2022 19:58

Ο Έπαρχος Ιθάκης στον COSMOS 96,5, για την παραλαβή του Λιμανιού του Πίσω Αετού

Ο Έπαρχος Ιθάκης Θανάσης Λιβιτσάνης φιλοξενήθηκε στον Cosmos 96,5 με την αφορμή της παράδοσης του συνόλου του έργου του Λιμανιού Πίσω Αετού για χρήση, στο Λιμενικό Ταμείο Κεφαλονιάς και Ιθάκης.

«Είναι μια ευχάριστη μέρα για το νησί μας, γιατί θα μπει σε πλήρη λειτουργία το λιμάνι μας. Πρόκειται για μια διοικητική παράδοση, το έργο είναι έτοιμο με το κτίριο να είναι σε θέση να δεχτεί κόσμος μέσα με κλιματισμό και τουαλέτες σε λειτουργία και θα υπάρχει η δυνατότητα ο κόσμος να φιλοξενείται σε ένα χώρο ανθρώπινο».

«Παράλληλα προχωράμε και στην τελική παράδοση, όπου αυτό έχει να κάνει και με την τεχνική υπηρεσία της Κεφαλονιάς, αναφορικά με την παραλαβή του έργου ως έτοιμο. Αυτό είναι σε δεύτερη φάση. Ήρθε στην Ιθάκη και εκπρόσωπος του εργολάβου, η τεχνική υπηρεσία εκπροσωπήθηκε από την κα Βιτωράτου και ο Δήμαρχος όπου κάναμε το πρωτόκολλο παράδοσης- παραλαβής».

«Τα εγκαίνια θα γίνουν 4 Σεπτεμβρίου, όπου θα γίνει και η παρουσίαση του έργου από την διαχειριστική αρχή (ΕΣΠΑ),ως έργο πρότυπο. Δεν ξέρουμε αν στα εγκαίνια θα παραστεί ο Πρωθυπουργός. Τον έχουμε καλέσει, έχει αποδεχτεί την πρόσκληση αλλά… Όπως θα θυμάστε 3-4 φορές το έχουμε αναβάλει, τώρα όμως έχει οριστεί για 4 Σεπτεμβρίου».




00 inkefalonia general ad 300X250