Ευχαριστίες της Μητρόπολης για την άρτια διεξαγωγή της εορτής του Άγιου Χαράλαμπου

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 11 Φεβρουαρίου 2013 14:13

Ευχαριστίες της Μητρόπολης για την άρτια διεξαγωγή της εορτής του Άγιου Χαράλαμπου

Ιερά Μητρόπολις Κεφαλληνίας Ιερός Ναός Αγίου Χαραλάμπους Ληξουρίου Ευχαριστήριο Κλείνοντας οι Εορταστικές Εκδηλώσεις προς τιμή του Πολιούχου της επαρχίας Πάλης Αγίου Χαραλάμπους αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους όσους βοήθησαν για την άρτια διεξαγωγή της Πανηγύρεως. Τις Γυναίκες που ακούραστα καθάριζαν το Ναό Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο Την Ακαδημία του Εμπορικού Ναυτικού το 1ο Σύστημα Προσκόπων τους Εθελοντές Σαμαρείτες Την Εθελοντική ομάδα Δασοπροστασίας Παλικής που και φέτος μετέφεραν τον θρόνο του Αγίου Χαραλάμπους την Δημοτική Ενότητα Ληξουρίου την Δημοτική Αστυνομία και την Ελληνική Αστυνομία.

Τέλος θέλω να ευχαριστήσω την Ιερά Μητρόπολις Κεφαλληνίας τους Αρχιερείς και τους Ιερείς που παραβρέθησαν στην Ιερά Πανήγυρη.

Την Εκκλησιαστική Χορωδία και τον πρωτοψάλτη κ.Βάλσαμο Νικόλαο για την άψογη απόδοση των ύμνων της Εκκλησίας μας .

Επίσης θέλω ιδιαίτερα να ευχαριστήσω την Φιλαρμονική Σάμης και τον Μαέστρο κ. Γεωργόπουλο καθώς και την Φιλαρμονική σχολή Ληξουρίου και τον Μαέστρο κ. Μυνιάτη

Τέλος άφησα να ευχαριστήσω έναν ανώνυμο Δωρητή ο οποίος ανάλαβε την Τηλεοπτική Κάλυψη αλλά και τον εν Χριστό αδελφό π. Νικόλαο Σωτήρα που με βοήθησε τα μέγιστα στην διεξαγωγή των Εκδηλώσεων.

Ελπίζω να μην ξέχασα κάποιον από τους επώνυμους άλλα και ανώνυμους που βοήθησαν

Εύχομαι ο Τριαδικός Θεός δια πρεσβειών του Αγίου Χαραλάμπους να χαρίζει σε όλους Υγεία προσωπική και οικογενειακή




00 inkefalonia general ad 300X250