Κεφαλονιά - Τραγωδία στην άσφαλτο: Τρεις νεκροί σε τροχαίο στα Κοκύλια - Στο πένθος βυθίστηκε το νησί (Ανανεωμένο - εικόνες)

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 02 Ιουλίου 2021 10:55

Κεφαλονιά - Τραγωδία στην άσφαλτο: Τρεις νεκροί σε τροχαίο στα Κοκύλια - Στο πένθος βυθίστηκε το νησί (Ανανεωμένο - εικόνες)

Στο πένθος βυθίστηκε το νησί με το τραγικό τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στα Κοκύλια. 16, 20 και 80 ετών τα τρία θύματα αυτής της ανείπωτης τραγωδίας στην άσφαλτο της Κεφαλονιάς!

Δυστυχώς έχει σημειωθεί μία ανείπωτη τραγωδία στην άσφαλτο, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, απο το τροχαίο που σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στην Κεφαλονιά στην περιοχή Κοκύλια, υπάρχουν τρεις νεκροί, ο νεαρός οδηγός της μηχανής, η νεαρή συνοδηγός και ένας ηλικιωμένος. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μηχανή με κατεύθυνση από Αργοστόλι πρός την Λειβαθώ, στην οποία επέβαιναν οι δύο νέοι, παρέσυρε τον ηλικιωμένο, ο οποίος κινούνταν πεζός στον δρόμο, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα να ανατραπεί η μηχανή και να χάσουν την ζωή τους τρεις άνθρωποι. 

Πραγματικά είναι ένα τραγικό γεγονός, το οποίο έχει βυθίσει στο πένθος ολόκληρη την Κεφαλονιά, καθώς και οι τρεις ήταν απο την Κεφαλονιά.

Δύναμη και κουράγιο στους οικείους τους και τα ειλικρινή  μας συλλυπητήρια στην οικογένειά τους

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η Τροχαία Αργοστολίου, σχετικά με το "Τροχαίο ατύχημα με θανάσιμο τραυματισμό τριών ατόμων στην Κεφαλονιά"

Από το Τμήμα Τροχαίας Αργοστολίου διενεργείται προανάκριση, για τον προσδιορισμό των συνθηκών τροχαίου δυστυχήματος, που έλαβε χώρα σήμερα (01.07.2021) το απόγευμα, στην επαρχιακή οδό Κοκυλίων- Πεσσάδας και είχε σαν αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό, των ημεδαπών αναβατών δίκυκλης μοτοσυκλέτας (20χρονου οδηγού και 16χρονης συνεπιβάτιδας) καθώς και ενός ακόμη ημεδαπού πεζού (80 ετών).

Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής 

Εικόνες: Σπύρος Σακαλής 

IMG 3295IMG 3296IMG 3306IMG 3308IMG 3309IMG 3310IMG 3312IMG 3313IMG 3314IMG 3316IMG 3317




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ