Οι Ανεξάρτητοι Ελληνες για το κλείσιμο του ΤΕΙ

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 01 Φεβρουαρίου 2013 19:13

Οι Ανεξάρτητοι Ελληνες για το κλείσιμο του ΤΕΙ

Για άλλη μια φορά τ' ανδρείκελα του άθλιου θιάσου της Τροϊκανής Συγκυβέρνησης έδειξε το πραγματικό της Προσωπείο. Μετά το ξεγύμνωμα της Υγείας ήρθε και η ώρα, της ισοπέδωσης στην παιδεία. Αυτή την φορά θύματα της, η Συγχώνευση των Α.Ε.Ι και Α.Τ.Ε.Ι. Είναι απαράδεκτο και καταγγέλλουμε την αναλγησία της Συγκυβέρνησης, για την διάλυση των οικογενειών, που πρέπει και είναι αναγκασμένοι τα παιδιά τους να πάνε σε άλλες περιοχές, αδιαφορώντας για την οικονομική επιβάρυνση των οικογενειών.

Επίσης μεγάλο μερίδιο ευθύνης έχουν η Περιφέρεια και η Διοίκηση του Τ.Ε.Ι ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ γιατί καλλιεργούσαν ψεύτικες ελπίδες στον κόσμο. Παρατηρούμε ότι οδηγούν σιγά σιγά στην ερήμωση των Ιονίων Νήσων. Βάζουν ταφόπλακες , στην τοπική Οικονομία, στις οικογένειες, στα Ιόνια Νησιά. Πρέπει επιτέλους να ξεσηκωθούμε, πρέπει να αντισταθούμε στις ορέξεις των ξένων συμφερόντων. Πρέπει να διεκδικήσουμε το δίκιο μας ως πολίτες. Είναι απαράδεκτοι και αχαρακτήριστοι. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες είχαμε κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου, είχαμε θέσει τους προβληματισμούς μας, είχαμε κάνει τις παρεμβάσεις μας, αλλά δυστυχώς ενεργούν σε βάρος μας αδιαφορώντας για την χώρα και τους πολίτες.

Θέλουμε τον κόσμο σύμμαχο μας, να οργανωθούμε και να κάνουμε τη ρήξη και την ανατροπή. Πρέπει να είμαστε όλα τα ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ, για να ανατρέψουμε τους εκτελεστές της χώρας μας και των πολιτών.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ.

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΈΛΛΗΝΩΝ
ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΙΘΑΚΗΣ


Ετικέτες: