Ορκίστηκαν οι νέοι διοικητές των Νοσοκομείων Αργοστολίου & Ληξουρίου (upd)

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 01 Ιουνίου 2021 14:02

Ορκίστηκαν οι νέοι διοικητές των Νοσοκομείων Αργοστολίου & Ληξουρίου (upd)

Ορκίστηκαν  σήμερα, 1 Ιουνίου 2021,  o κοινός Διοικητής στα διασυνδεόμενα Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλληνίας–Γενικό Νοσοκομείο Ληξουρίου «Μαντζαβινάτειο»,  αρμοδιότητας 6ης Υ.ΠΕ.,  κ.  Δημήτριος Μαρτίνης  και η Αν. Διοικήτρια στο διασυνδεόμενο Γ.Ν. Ληξουρίου,  κ. Ζωή Μοσχονά, aπό τον  Διοικητή της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας, κ.  Γιάννη Καρβέλη.

Ακολούθησε συνεργασία με θέμα  τον γενικότερο σχεδιασμό της Υγειονομικής Περιφέρειας  και την ιεράρχηση των ενεργειών που απαιτούνται για την επίλυση των  θεμάτων των νοσηλευτικών μονάδων.

Η ανακοίνωση του Βουλευτή, κ. Παναγή Καππάτου για το θέμα :

Σήμερα το πρωί πραγματοποιήθηκε στην έδρα της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας στην Πάτρα η ορκωμοσία των προσωρινών διοικητών των Νοσοκομείων Αργοστολίου και Ληξουρίου.

? Παρουσία του διοικητή της 6ης ΥΠΕ κ. Γιάννη Καρβέλη, ορκίστηκαν ο κ. Δημήτρης Μαρτίνης ως Διοικητής του Νοσοκομείου Αργοστολίου και η κ. Ζωή Μοσχονά ως Διοικήτρια του Μαντζαβινάτειου Νοσοκομείου Ληξουρίου.

✅ Οι πολίτες της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης τους ευχόμαστε καλή επιτυχία και δημιουργική θητεία. Θα καταβάλλω κάθε προσπάθεια για να διευκολύνω το έργο τους σε συνεργασία με όλους τους θεσμικούς φορείς.

Δεν κατάφερα να παραστώ στην τελετή ορκωμοσίας, καθώς σήμερα συζητείται στην Ολομέλεια της Βουλής το Νομοσχέδιο του Υπουργείου Εσωτερικών "Εκλογή Δημοτικών και Περιφερειακών Αρχών" στο οποίο είμαι Εισηγητής της πλειοψηφίας.




00 inkefalonia general ad 300X250