Ξεκίνησε η επισκευή του Κολυμβητηρίου Αργοστολίου (εικόνες)

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 02 Δεκεμβρίου 2021 12:49

Ξεκίνησε η επισκευή του Κολυμβητηρίου Αργοστολίου (εικόνες)

Σε τραγική κατάσταση παρέμενε έως πρόσφατα το κολυμβητήριο Αργοστολίου, αποτέλεσμα της πολυετούς εγκατάλειψης του τα προηγούμενα χρόνια.

Σήμερα το πρωί εκτελέστηκαν εκτεταμένες υδραυλικές εργασίες και εργασίες μόνωσης.

Αναλυτικότερα, αντικαταστάθηκαν με πλαστικούς όλοι οι σωλήνες που είχαν σκουριάσει με αποτέλεσμα το νερό που εξέρχονταν από τις βρύσες να είναι γεμάτο σκουριά !

Επιπρόσθετα, έγιναν εργασίες επιδιόρθωσης και μόνωσης των κερκίδων καθώς τα όμβρια ύδατα εισέρχονταν εντός των γραφείων !

Στα έργα , ύψους 50.000 ευρώ περιλαμβάνεται επίσης η αντικατάσταση των ειδών υγιεινής, η επισκευή των μηχανικών τμημάτων λειτουργίας της πισίνας (κινητήρες, αντλίες, καυστήρας) η επισκευή  / αντικατάσταση των προβολέων του χώρου κολύμβησης και η επισκευή του αντιολισθητικού διαδρόμου μπροστά από τις κερκίδες.

Η παρούσα Δημοτική Αρχή έχει θέσει ως προτεραιότητά της την αναμόρφωση του κολυμβητηρίου, το οποίο αδιαμφισβήτητα αποτελούσε ντροπή για τον Πολιτισμό μας.

Το INKEFALONIA.GR εδώ και χρόνια είχε επισημάνει το πρόβλημα και χαιρόμαστε που δίνεται βαρύτητα στην επιδιόρθωση του κολυμβητηρίου.

Αναμένουμε με ενδιαφέρον το προσεχές διάστημα να υπάρξει ολοκληρωτική αναμόρφωση  του χώρου.

Εικόνες : Σπύρος Σακαλής

kolymbhthrio argostolioy002kolymbhthrio argostolioy003kolymbhthrio argostolioy004

Στο βρέθηκε ο Αντιδήμαρχος τεχνικών έργων κ. Διονύσης Μινέτος, επιβλέποντας την πορεία των έργων, τα οποία ανήκουν στο δικό του χαρτοφυλάκιο.

Υπενθυμίζεται ότι θα ακολουθήσουν αντίστοιχα έργα και στο κλειστό "Αντώνης Τρίτσης".

kolymbhthrio argostolioy005kolymbhthrio argostolioy006kolymbhthrio argostolioy007kolymbhthrio argostolioy008kolymbhthrio argostolioy009kolymbhthrio argostolioy010kolymbhthrio argostolioy011kolymbhthrio argostolioy012kolymbhthrio argostolioy013kolymbhthrio argostolioy014kolymbhthrio argostolioy015