Ο Άγγελος Θεοδωρακάτος για την εθελοντική δράση Save your hood Kefalonia

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2021 10:07

Ο Άγγελος Θεοδωρακάτος για την εθελοντική δράση Save your hood Kefalonia

Για την ομάδα καθαρισμού δημόσιων χώρων «Save your hood» μίλησε στον COSMOS 96,5 και την εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» ο συμπολίτης Άγγελος Θεοδωρακάτος, παρουσιάζοντας τις δράσεις της.

«Η ομάδα εμφανίστηκε στην Αθήνα, στα Τουρκοβούνια κατά την πρώτη καραντίνα. Βρήκε πολύ μεγάλη ανταπόκριση από τον κόσμο και εξαπλώθηκε. Έφτασε και στην Κεφαλονιά» ανέφερε ο κος Θεοδωρακάτος επισημαίνοντας ότι βασικός στόχος της είναι να σωθούν οι γειτονίες της πόλης.

Πιο πρόσφατη δράση της ομάδας ήταν ο καθαρισμός του Κουτάβου ,  όπου σύμφωνα με τον  κ. Θεοδωρακάτο συμμετείχαν 38 συμπολίτες μας.

«Στην ομάδα μπορεί να έρθει όποιος θέλει. Κάθε Τετάρτη προτείνουμε τοποθεσίες, κάνουμε μια ψηφοφορία και αποφασίζουμε. Υπάρχουν περιοχές που έχουμε καθαρίσει 2 φορές» , ανέφερε.

Παράλληλα ευχαρίστησε τον αντιδήμαρχο Σπύρο Σαμούρη για την βοήθεια που προσφέρει.

 «Μόλις τελειώνουμε την κάθε δράση, επικοινωνούμε μαζί του, τον ενημερώνουμε που βρίσκονται τα σκουπίδια που μαζέψαμε και στέλνει φορτηγάκι και τα παίρνει», τόνισε.

Παράλληλα υποστήριξε ότι όσο ανοίγει ο καιρός, θα διοργανώνονται δράσεις και σε παραλίες και κάθε Κυριακή θα υπάρχει μια νέα δράση.

Τέλος εμφανίσθηκε ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την αποδοχή της δράσης και κάλεσε τον κόσμο να ακολουθήσει τη σελίδα “SaveYourHood” στο  facebook για περισσότερες πληροφορίες.




00 inkefalonia general ad 300X250