Κεφαλονιά: Τέσσερις παραβάσεις για άσκοπες μετακινήσεις- Επιβλήθηκαν ισάριθμα διοικητικά πρόστιμα

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου 2021 19:25

Κεφαλονιά: Τέσσερις παραβάσεις για άσκοπες μετακινήσεις- Επιβλήθηκαν ισάριθμα διοικητικά πρόστιμα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αποτελέσματα ελέγχων για τα μέτρα αποφυγής της διάδοσης του κορωνοϊού στα Ιόνια Νησιά

Συνελήφθη ένα (1) άτομο στη Ζάκυνθο

Εντατικοί έλεγχοι πραγματοποιούνται στα Ιόνια Νησιά από ειδικά συνεργεία των Υπηρεσιών των αντίστοιχων Διευθύνσεων Αστυνομίας για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.

Στο πλαίσιο αυτό, χθες (28.01.2021), το πρωί, συνελήφθη στη Ζάκυνθο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ζακύνθου, ημεδαπός, ιδιοκτήτης καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος (καφετέρια-μπαρ), για συγχρωτισμό πελατών και επιβλήθηκε το διοικητικό πρόστιμο των 5.000 ευρώ. Σε τρεις  πελάτες επιβλήθηκε το διοικητικό πρόστιμο των 300 ευρώ για παραβίαση του περιορισμού μετακίνησης.

Επιπλέον, χθες, βεβαιώθηκαν (26) παραβάσεις στην Κέρκυρα, (6) στη Ζάκυνθο, (4) στην Κεφαλονιά και (2) στη Λευκάδα για περιορισμό μετακίνησης και επιβλήθηκαν ισάριθμα διοικητικά πρόστιμα των 300 ευρώ.

Τέλος, την ίδια ημέρα, κατά τους ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν, διαπιστώθηκαν (6) παραβάσεις στην Κέρκυρα, (1) στη Ζάκυνθο και (1) στην Λευκάδα για μη χρήση μάσκας, για τις οποίες προβλέπεται διοικητικό πρόστιμο ύψους 300 ευρώ.




00 inkefalonia general ad 300X250