Παράσταση διαμαρτυρίας για τον Μάκη Σπυράτο και ερωτηματικά

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 15 Μαρτίου 2012 12:23

Παράσταση διαμαρτυρίας για τον Μάκη Σπυράτο και ερωτηματικά

Παράσταση διαμαρτυρίας στο Αστυνομικό Τμήμα Αργοστολίου έκανε η Νομαρχιακή Επιτροπή  του ΚΚΕ το πρωί της Τετάρτης, ζητώντας να μάθει τους λόγους της σύλληψης του μέλους Προέδρου του Εργατικού Κέντρου κ. Μάκη Σπυράτου, χωρίς ωστόσο να υπάρξει άμεση απάντηση.  

Βγαίνοντας από το γραφείο του Αστυνομικού Διευθυντή, η Γραμματέας της Ν.Ε του ΚΚΕ της Κεφαλονιάς, κα Αγγελική Τσώλου έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Κάναμε παράσταση διαμαρτυρίας στον Αστυνομικό Διευθυντή για την απρόκλητη και τραμπούκικη σύλληψη του μέλους της ΝΕ του ΚΚΕ και προέδρου του Εργατικού κέντρου κ Μάκη Σπυράτου.

Ο Αστυνομικός Διευθυντής δεν πήρε θέση για το γεγονός και είπε ότι όλα τα γεγονότα θα διερευνηθούν, αφού καταθέσουμε εμείς την αίτηση για να διερευνηθούν. Θα την καταθέσουμε όμως εμείς την αίτηση. Δεν ήταν καθόλου τυχαία η σύλληψή του. Ήταν μέσα στα πλαίσια τρομοκράτησης του λαού.

Δεν είμαστε καθόλου πεπεισμένη ότι η διερεύνηση θα αποκαλύψει τα πραγματικά γεγονότα γιατί παρόντες στο γεγονός ήταν μόνο οι αστυνομικοί και ο σύντροφος Μάκης Σπυράτος. Ζητήσαμε να μας δώσουν τα ονόματα των αστυνομικών και με ποιού την εντολή και τις καταγγελίες έκαναν αυτή την ενέργεια. Και σε αυτό μας απάντησαν ότι θέλει μία γραπτή αίτηση. Θα χρησιμοποιήσουμε όλα τα μέσα που έχουμε και στο αστικό κοινοβούλιο και καλούμε όλους τους μαζικούς φορείς και τον κεφαλλονίτικο λαό να πάρουν θέση καταδίκης στο περιστατικό το οποίο μας βάζει σε επικίνδυνους δρόμους».




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250