"Κάποιοι προσπαθούν να υποβαθμίσουν την άμεση ανταπόκριση του κρατικού μηχανισμού" - Απάντηση της ΝΔ σε δημοσιεύματα

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου 2020 12:11

"Κάποιοι προσπαθούν να υποβαθμίσουν την άμεση ανταπόκριση του κρατικού μηχανισμού" - Απάντηση της ΝΔ σε δημοσιεύματα

Τις τελευταίες ημέρες γίνεται στοχευμένη προσπάθεια από κάποιους να υποβαθμίσουν την άμεση ανταπόκριση του κρατικού μηχανισμού στο ζήτημα των αποζημιώσεων συμπολιτών μας που επλήγησαν προσφάτως από τον μεσογειακό κυκλώνα «Ιανό».

Σε τέτοιες περιπτώσεις η καλύτερη απάντηση δίνεται πάντα μέσα από συγκεκριμένα αριθμητικά δεδομένα, τα οποία έχει ήδη εκθέσει ο Βουλευτής Κεφαλονιάς & Ιθάκης, κ. Παναγής Καππάτος, αποδεικνύοντας απλώς ότι όσοι προσπαθούν να διαστρεβλώσουν την αλήθεια χάριν των ιδεοληψιών τους, γελοιοποιούνται.

Πιο αξιοπρεπές θα ήταν να προσπαθήσουμε όλοι να γίνουμε χρήσιμοι και να στηρίξουμε τους συμπολίτες που έχουν πραγματική ανάγκη.

Αναφορικά, τέλος, με τους εκπροσώπους του ΣΥΡΙΖΑ στην Κεφαλονιά και τις απορίες τους για τις αποζημιώσεις πληγέντων και τους σχετικούς ελέγχους, τους ενημερώνουμε ότι ευτυχώς ο κρατικός μηχανισμός με Κυβέρνηση Μητσοτάκη λειτουργεί. Συνεπώς, ας αφήσουμε τους αρμοδίους να πράξουν τα δέοντα και ας μην προσπαθούν κάποιοι να δημιουργήσουν εντυπώσεις για να αποκρύψουν τη δική τους ανεπάρκεια.

Δ.Ε.Ε.Π. Κεφαλληνίας & Ιθάκης




00 inkefalonia general ad 300X250