Πλήθος κόσμου στην κοπή της πίτας στα Τζαννάτα

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 05 Ιανουαρίου 2013 09:47

Πλήθος κόσμου στην κοπή της πίτας στα Τζαννάτα

Σε μία κατάμεστη απο κόσμο αίθουσα, κόπηκε η πρωτοχρονιάτικη πίτα του Συλλόγου στα Τζαννάτα

 

 Το FOTIS FAMILYS με την ευχή για μία ακόμα δημιουργική χρονιά κέρασε λουκουμάδες. Ενας σύλλογος δεμένος σαν γροθιά όπως τόνισε και ο Αντιδήμαρχος κύριος Σολωμος!! Ο κόσμος πολύς και εντός και εκτος της αίθουσας. Έπαιξαν παιδια της Μαντολινάτας του Χωριού λίγα τραγουδάκια και μετά είχαμε και μια όμορφή βράβευση!

Δύο λοιπόν παιδιά των Τζαννάτων αρίστευσαν και ο Σύλλογος θεώρησε χρέος του να τους βραβεύσει,τυχαία για την μία αριστούχο ο πρόεδρος του συλλόγου είχε την χαρά να ήταν και κόρη του. Μακάρι να βλέπουμε και στο μέλλον παιδιά αριστούχα της περιοχης μας να μας κάνουν υπερήφανους!! Μπράβο και στους δύο,, Ο δεύτεορς αριστούχος μαθητής ήταν ο Χαρίλαος Κωσταντάτος . ακολουθεί παλιότερος σύνδεσμος βράβεσης από την EUROBANK!

Πηγή: porosnews.blogspot.gr

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Δύο λοιπόν παιδιά των Τζαννάτων αρίστευσαν ,και ο Σύλλογος θεώρησε χρέος του να τους βραβεύσει, τυχαία για την μία αριστούχο ο πρόεδρος του συλλόγου είχε την χαρά να ήταν και κόρη του. Μακάρι να βλέπουμε και στο μέλλον παιδιά αριστούχα της περιοχης μας να μας κάνουν υπερήφανους!! Μπράβο και στους δύο,Ο δεύτεορς αριστούχος μαθητής ήταν ο Χαρίλαος Κωσταντάτος . ακολουθεί παλιότερος σύνδεσμος βράβεσης από την EUROBANK!

Aριστούχα μαθήτρια από την περιοχή μας Μυρτώ Πετράτου

Την αριστεία ως αποτέλεσμα της προσπάθειας νέων ανθρώπων για επιτυχία και διάκριση τίμησε χθες η Eurobank βραβεύοντας 394 αριστούχους μαθητές και μαθήτριες για το σχολικό έτος 2011 – 2012 στο πλαίσιο του ...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




00 inkefalonia general ad 300X250