Ανακοίνωση από το Σύλλογο Ζωόφιλων «Ντορίς»

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 19 Δεκεμβρίου 2012 22:11

Ανακοίνωση από το Σύλλογο Ζωόφιλων «Ντορίς»

Ο Σύλλογος Ζωόφιλων Δήμου Κεφαλλονιάς Ντορίς-ARK,με αφορμή την μεγάλη επιτυχία που είχε το 2ο Χριστουγεννιάτικο Μπαζάρ που έγινε το Σαββάτο 15/12/2012 στο Αργοστόλι,θέλει να ευχαριστήσει του συμπολίτες μας που έδωσαν βροντερό παρόν και με την φυσική τους παρουσία μας έδωσαν δύναμη να συνεχίσουμε τον πολυμέτωπο αγώνα μας.


Είδαμε φίλους από όλα τα μέρη του νησιού που ήρθαν να μας στηρίξουν...να βοηθήσουν την προσπάθεια μας για την ευζωία των μικρών τετράποδων συντρόφων μας!

Ευχαριστούμε πολύ τον Δήμο Κεφαλλονιάς που μας εμπιστεύθηκε και παραχώρησε τον χώρο του παλιού Δημαρχείου Αργοστολίου,τους καταστηματάρχες της πόλης μας που πρόθυμα μας δωροθέτησαν τη λαχειοφόρα κλήρωση,τον εστιάτορα Χρύσανθο Πατσούρα για τον εξοπλισμό που μας διέθεσε, τους μικροπωλητές που συμμετείχαν και έδωσαν χρώμα στην εκδήλωση και φυσικά την Βρετανική κοινότητα που σύσσωμη μας στήριξε!

Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ όμως αξίζει στην κα. Madeline Nineham,στην κα.Yvonne Walser και στον κ.Peter Lee που μόχθησαν για να διοργανώσουν άψογα την εκδήλωσή μας!

Ευχόμαστε σε όλους Χαρούμενα Χριστούγεννα και ο Νέος χρόνος να μας φέρει ελπίδα ,αγάπη , αλληλεγγύη και να ευοδώσει τις προσδοκίες μας!

το Δ.Σ.




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250