Πρόεδρος Αστυνομικών Υπαλλήλων Κεφαλονιάς – Ιθάκης: “Υποδειγματική η συμπεριφορά των πολιτών της Κεφαλονιάς στην τήρηση των μέτρων – Δεν θα πρέπει όμως να εφησυχάσουμε”

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 25 Απριλίου 2020 11:34

Πρόεδρος Αστυνομικών Υπαλλήλων Κεφαλονιάς – Ιθάκης: “Υποδειγματική η συμπεριφορά των πολιτών της Κεφαλονιάς στην τήρηση των μέτρων – Δεν θα πρέπει όμως να εφησυχάσουμε”

Συνέντευξη στο Ραδιόφωνο του INKEFALONIA 103,9

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Κεφαλονιάς και Ιθάκης Κώστας Γρηγορόπουλος μίλησε στην ραδιοφωνική εκπομπή του Inkefalonia 103,9 “Μέρα Μεσημέρι” με τον Γιώργο Χαλαβαζή, όσον αφορά την επιβολή των μέτρων απαγόρευσης μετακινήσεων, που οι αστυνομικοί έχουν επιφορτιστεί να ελέγχουν αν τηρούνται.

Ο κ. Γρηγορόπουλος τόνισε πως η Κεφαλονιά έχει πάει πάρα πολύ καλά έως τώρα όσον αφορά την επιβολή και τήρηση των μέτρων, ωστόσο αυτό δεν θα πρέπει να μας κάνει να χαλαρώσουμε και να περάσουμε στο επόμενο στάδιο της μερικής άρσης των μέτρων με την ίδια σοβαρότητα. "

Τους τελευταίους ενάμιση δύο μήνες περίπου ζούμε κάτι πρωτοφανές που το περνάει όλη η χώρα και το περνάμε και εμείς. Δεν έχουμε ξανασυντήσει και διαχειριστεί τέτοιες καταστάσεις. Εφαρμόζουμε τις οδηγίες και τις διαταγές που έρχονται, ώστε να διαχειριστούμε αυτό το γεγονός που έχει προκύψει. Τα έχουμε πάρα πολύ καλά όσον αφορά την Κεφαλονιά. Ο κόσμος άκουσε τις οδηγίες και πειθάρχισε στις οδηγίες και εντολές της Κυβέρνησης. Και τις ημέρες των εορτών το Πάσχα, πραγματικά ο κόσμος ήταν υποδειγματικός. Στις πρώτες μέρες που το μέτρο ήταν και πρωτόγνωρο, υπήρχαν κάποιες παραβάσεις, αλλά στην συνέχεια αυτές οι παραβάσεις ελαττώθηκαν και σχεδόν μηδενίστηκαν τις τελευταίες μέρες. Ο κόσμος πολύ γρήγορα κατάλαβε και ήρθε σε ισορροπία. Θέλει μεγάλη προσοχή και έτσι πρέπει να συνεχίσουμε. Μην χαλάσουμε ο,τι έχουμε φτιάξει όλον αυτό τον καιρό. Η Ελλάδα έκανε την διαφορά σε σχέση με τις άλλες χώρες. Η πλειοψηφία του κόσμου της Κεφαλονιάς, απέφυγε την άσκοπη μετακίνηση. Δεν θα πρέπει όμως να εφησυχάσουμε και να περάσουμε στο επόμενο στάδιο με την ίδια σοβαρότητα, όπως κάναμε και στο πρώτο στάδιο” ήταν τα λόγια του.

Η κουβέντα έφτασε και στην προσφορά των αστυνομικών με την εθελοντική αιμοδοσία που πραγματοποίησαν στο Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλονιάς, αλλά και στις δωρεές που δέχονται από τους πολίτες σε μάσκες και αντισηπτικά.

Ακούστε παρακάτω ολόκληρη την συνέντευξη




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250